3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Lemaradtam a 3000-es hozzászólásról! Na akkor most pótolom...A képeitek fenomenálisak...😊
-Végre túlvagyok az érettségin...a munka mellett teljes gõzzel 3D...
-Freak és LionTr & All: A kocsin a textúrázást hogyan csináltátok??? Fõleg a szupin 3D-snek tünõ lámpákat? (azok 2D-sek nem???)
-Nézegettem képeket a valódi Viperrõl -> egészen más mint gondoltam -> átalakítottam...
A textúrát csak rádobtam (Nincs Beállítva, nem is brazil)...
Akkor az igért képek a Viperrõl...
Viperwip06.jpg
Viperwip062.jpg
Viperwip072.jpg
Viperwip074.jpg
Viperwip075.jpg
SoftFX
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Persze ez csak egy ötlet. 😊
Frankie: Nincs mit, ha már egyszer elb*sztam, akkor ez volt a legkevesebb. A köszönet egyébként is a moderátort illeti! 😊
per aspera ad astra
fle go! gondolom a lasztid <😊>😊> az editable poly vagy mesh,ha nem alakítsd azzá,utána extrudáld az 5,6 szögeket ahoyg Sawo mondta,de utána tégy rá extrude után egy kis negatív bevelt- is,azután meshsmooth.!
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
De van egy eccerûbb +oldás is, bár azt még nem próbáltam
Konvertáldd editable poly-vá, és jelöld ki az összes poli-t. Extrudáldd õket, de ne a lokalis normálvektor irányába, így minden egyes 5-6 szög külön fog kinyomódni. Ezután szintén meshsmooth
a mailbaqn kuldott szoveget is gondoltam hogy beiktatod, hogy a tobbiek tudjak mifele segitseget szeretnek kerni. A Focilabdaval kapcsolatosan az lenne a kerdesem hogyan tudom megcsinalni az illeszteseknel hogz kicsit kidomborodjon, jobban mint a kepen?? Egyszoval hogy lehetne ettol jobban elethu szerusiteni??
Elore is koszi a segitsegeteket!
akinek nem jönne be a link:
http://free.x3.hu/youth3d/focilabda%20model.jpg
Youth
Koszi
1 csinálsz egy fejet (gondolom már megvan 😊))
2 csinálsz egy quad patchet... állítsd a felosztást magasra (többb facebõl álljon...)
3 tedd a fej elé úgy hogy érinkezzen vele, majd nagyítsd fel a patcet akkorára hogy beborítsa a fejet teljesen (ha szembõl nézed...😊
4 válaszd ki az arcot menj a creat panelra és állítsd Compound Objectre az alkategóriát és kattints a Conform gombra. A parameters menü verte Projection Direction szakaszában menj az Along Vertex Normals-ra.
5 menj a Pick Warp-To Object gombra és a válaszd a Move lehetõséget, végül jelöld ki az arcot
Youth
Bye
Youth
Tudom még elég szar de valahl el kell kezdeni 😊)
Bye
Youth
per aspera ad astra
Iletõleg nem tudom, hogy nem tudnánk-e elkészülni vele hamarabb...
A 2K beszólás 2003. márc. 24. 19:21 | Válasz erre | #2000
A 3K beszólás: 2003.jun. 24. 07:20 | Válasz erre
Tehát kerek 3 hónap. Gondolkozzatok a dolgon
Ez is csak ugy maradt, meg hogy egy haveromnak meg volt. Mint mar emlitettem, megfekudt a vinyom es tobb felkesz, kesz modellem, tobb giga textura, es rajz eltunt, ugyhogy emiatt van "csak" ez. Majd ha lesz idom es energiam ujra elkezdem a maxozast, csak most 10 honapig lefoglalt az foiskola nagyon is.
Udv, Nyiri
na emért kihaygtatok,most jöjjön a kép amit a 3000.re tettünk volna be:
http://free.x3.hu/frenkie/images/egerfogo.jpg
és a lamborghinim:
http://free.x3.hu/frenkie/images/lamborghini4.bmp
ez még nagyon az eleje, de már legalább kezdd autó alakja lenni
Ma nem bírtam hozzáfogni az embertest modellezésnek ezért összedobtam valami tök értelmetlent... 😊 hát íme az eredmény:
(A szem textúráját nem én csináltam... szóval valójában semmit nem csináltam csak lerendereltem... 😊)
Bye
Youth
Ja, csak gartu az új géphez... elfogadnám. Intel mostanában SUX
per aspera ad astra
más: uj gépem van! 2500+ AMD ! 😄

Youth
Ezer bocs.... Tényleg.Nem is próbálok mentegetõzni...
A kép a tárhelyen fenn van, csupán a lineket kellene módosítani.... Majd utánanézek, hogy nem lehet-e valahogy.(+1sor lenne csak a hozzászólásban!) Nemtom. Írok az adminnak.
per aspera ad astra

Youth
http://www.onnovanbraam.com

Nyugalom a hosszú élet ritka!
Udv mindenkit: Fle-go
Ezt a CGChannel-en találtam. Hátha valakit érdekel.