Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Hosszú sztori, s nem ide illik. De leírom! :D

Egyszer volt, hol nem volt, volt nekem egy 6GB-os vinyóm. Őt mindenkor arra használta a becses, hogy rajta igen fontos adatokat tartogasson... Bizony. Ha formázott, rendszerttelepített, vagy csak haragában törölte a Windowst mindig ezt a kis ketyerét használta, hogy féltett állományait, programjait megmentse a teljes pusztulástól. Folyt ez a művelet 7 hónap és 7 napja már, mikor észrevette: teljesen leszokott a CD-író használatáról. Mindenét ezen a kis vasdarabon tárolta már! De üsse kő! -gondolta, hiszen mire való egy HHD, ha nem erre??! S különben is! Majd a pénzből, amit a CD-k vásárlásán takarít meg, gyűjteni fog élete álmára, egy eredeti MAX CD-re! Így teltek múltak a napjai, mígnem egy boldog este, újból elővette a kis adatszelencét, hogy havi nagytakarítását megkezdje. Verejtékes órák után, miután felcsendült a Windows hívó dallama, bekapcsolta a winchestert, éé hátradőlt székében... De ekkor!(...)Hatalmas megrázkódtatás érte!!!A szeretett ketyere nem üzemelt többet. Teljesítményt az fel nem vett azután. A gépházat többé nem melegítette finoman morgó testével! Tragédia. Hónapok kemény munkája hullott akkor adatsírba. Szép modellek mondtak búcsút, a pár könyvtárral arrébb lévő textúráiknak, melyeket oly szívesen hordtak magukon. A felhasználói programok százával zuhantak halálos ridegségbe... S a FAT úgy döntött: "Eddig voltam én a rend, most elegem van, elmegyek - utánam a vízözön, s káosz legyen!"...... Teltek múltak a hónapok, de az ezüstszelence soha nem tért magához.... Most is ott fekszik holtan, - felette gazdája siratja munkáit - az örökkévalóságnak...
    Így volt, igaz volt, ha nem hiszed, gyere el!

Szóval azóta sem sikerült ICQ-t szereznam. De most kaptam Util CD-t, majd asszem van rajta...

:))) - Amúgy: bocs a meséért. Fáradt vagyok.