63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Manta
    Én most töltöm DC-n, próbáld meg ott. Nem vágom: 10-ből 1 embernek van meg a 2. CD.
  • Gabo
    Lehet, hogy a cégeteknél egy tűzfal van beüzemelve, amin az adott oldal (pl. freeweb és társai), vagy az ftp letöltés tiltva van.
  • SoftFX
    Hello DEx-.

Ahogy megláttam amit írtál -Final Brazil- egyből megdobbant kis szívem...
    Egyből el is kezdtem tölteni...:)

Remélem ez már stabillabb, mert nekem az 5-ös beépített is tetszik.

Lehetnek problémák az 5-ös és az winXP között...
    Ha igen, hogyan orvosolhatnám?
  • DEx-
    Jaja...
  • K.András
    Egycd a másikon tetxurák meg ilyen dolgok szoktak lenni de az nem fontos...
  • K.András
    Köszönjük szépen:)
  • DEx-
    Tessék:

207.91.86.133:1478
    login:leecher
    psw:leech

3DSmax5 ISO
  • DEx-
    Volt egy kis update a rajzomban, akit érdekel:
    http://www.nexus.hu/foxi/WIP4_2.jpg
    http://www.nexus.hu/foxi/WIP4_1.jpg
  • DEx-
    Működő BRAZIL R/S 1.0:

Nem kell hozzá a license manager(sfmgr.exe), úgyhogy akinek fennvan, simán le is szedheti:

"sfmgr.exe -remove"

Ezáltal, hogy nem nézegeti a licenset állandóan, nincsenek azok a bizonyos pár másodperces várakozások a render ablakban.

Letöltés Brazil R/S 1.0 Final.installer.Part1

Letöltés Brazil R/S 1.0 Final.installer.Part2

Letöltés Brazil R/S 1.0 Final.installer.Part3

Letöltés Brazil R/S 1.0 Final.installer.Part4
  • Manta
    Egy CD az 5-ös max? Mert én DC-n letöltöttem egy ISO-t, full, de nincsenek benne a textúrák (képek).
  • LionTR
    Te Bituman! Neked van 5-os MAXod?!
  • Aldaryn
    Ha valahol lebeg az említett pár gomb, akkor csak fogd meg, és húzzad vissza az eredeti helyükre. Ha nem akkor kattints jobb klikkel az adott toolbaron, majd pedig customize.
    Vagy az UI testreszabásánál tölts be egy mentett UI kiosztást.

A beépített renderer tényleg jó, azonban a Brazil többet is tud, nomeg gyorsabb is. Mellesleg nem foglal sok helyet. Úgyhogy elfér az a plugins könyvtárban... :) Ha esetleg szükség lenne egy max5-nél gyorsabb rendererre, az alap feladatokon kívül... (pl ha se GI, meg pmap effektre nincs szükség, akkor mindek tökölni a Brazil állítgatásával?)
  • SoftFX
    Hello mindenkinek...

Én is 5-ös tag lettem végre!!!
    Kegyetlenállatszuper+minden...

Pár kérdés:
    Első kipróbálásnál, asszem, véletlenül kidokkoltam az X,Y,Z,XY... eszközöket a fő eszköztárból, de nem tudom visszadokkolni...Hogyan lehetne visszarakni?

A beépített render nagyon tetszik...de nem tudom, hogy használjak-e mellete Brazilt?
    Mert a GI a def.-ben is van...no meg Caustics...stb.

Köszönöm az eddigi segítségeket is!
  • sza.sa
    Próbált már valaki avit csinálni SVCD fölírásra?
    Köv a problémám: az SVCD fölbontása 480*576 (ez hogy lehet? álló téglalap???) Leszámoltattam egy animot 576*480-ba és fölírtam SVCDre. A tévén viszont föggőlegesen összenyomva jelent meg... mintha 16/9-es adást néznék...
    Mit ronthattam el? A pixel aspect ratio-ra gyanakszok...
  • Aldaryn
    Szívesen, csak az az igazság, hogy nem értek hozzá. Majd ma érdeklődöm. S igyekszem feltölteni valahova. Amúgy az EXILE fórumból letölthető. A 3 Brazilos Topic közül az egyikben van, mint hozzászólás egy link. Sajna nem tudom pontosan melyik.
    De komolyan. NEm éri meg a fáradozást.
  • simia
    Egy 3dsmax 5 full letöltőhely, ha kell valakinek!?

http://personales.com/nicaragua/managua/onlyisos/cgi-bin/test/

Remélem működni fog...
  • DEx-
    Bazz, az ő cége megvette, cseszhetem, ha nem feltört :-)
  • K.András
    Bazz kérd már el töle !!!
  • Aldaryn
    Van feltört Brazil... Tényleg csak 4.2 alatt megy. Nomeg Win 98/ME alatt. Meg is van.
    Már bocsánat, de egy nagy sz*r az egész. Az addig OK. hogy működik, node "hogyan"??!!
    Amint AreaLigth-ot akarok használni, egyből fagyni kezd az egész. Ráadásul a GI, meg a pmap sem igen akar benne rendesen renderelődni.

Külön a kedvéért felraktam WinME-t, aztán pedig hajhullás... Féltve intek mindenkit ettől az embertelenségtől... !!
  • DEx-
    Nem, rendesen működő warez még nincs belőle. De olyan hírek terjengenek, hogy már van feltört, ami csak max4.2 és win98 alatt megy.
  • Aldaryn
    Eh. A semminél azonban ez is jobb! Nekem épp elég fejfájást okoz, hogy nem tudok 1024*768 felett renderelni, pedig igazán elkéne!
    Mellesleg hol érhető el? Neten valahol?
  • DEx-
    Na, sikerült egy kis brazil info-hoz jutnom egy "ismerősöm" által, aki használja.
    Sajna semmi extra nincs benne. Az müxik, ami a bétában le van tiltva, de semmi új feature. Semmi GI reusing, stb... Csak kicsit gyorsabb lett...
  • Aldaryn
    Egy perces néma csend minden perc elveszett munkáért!!
  • Aldaryn
    It is definately not deutch!!!! It's hungarian!!!! :))
    But it seems everyone's looking for a Max5 ISo, or crack... hehe.
    Nemde?? Na, én is megyek. Keresek tovább!
  • simia
    Hali!
    Lenne egy kérdésem, a fullos max 5 -höz nincs valakinek carack-je?
    Illetve kellene a final render, merta múltkor valahol elhagytam... :(
    Előre is köszi!
  • K.András
    Nem kell bemutatni a dolgot,velem ez ugy történt hogy egy "sima" restart után eltünt az egyik particiom, éppen azon tároltam a maxban elkészitett remekmüveimet, na azota már van cd-irom hátha nátha tudod...
  • Aldaryn
    Hosszú sztori, s nem ide illik. De leírom! :D

Egyszer volt, hol nem volt, volt nekem egy 6GB-os vinyóm. Őt mindenkor arra használta a becses, hogy rajta igen fontos adatokat tartogasson... Bizony. Ha formázott, rendszerttelepített, vagy csak haragában törölte a Windowst mindig ezt a kis ketyerét használta, hogy féltett állományait, programjait megmentse a teljes pusztulástól. Folyt ez a művelet 7 hónap és 7 napja már, mikor észrevette: teljesen leszokott a CD-író használatáról. Mindenét ezen a kis vasdarabon tárolta már! De üsse kő! -gondolta, hiszen mire való egy HHD, ha nem erre??! S különben is! Majd a pénzből, amit a CD-k vásárlásán takarít meg, gyűjteni fog élete álmára, egy eredeti MAX CD-re! Így teltek múltak a napjai, mígnem egy boldog este, újból elővette a kis adatszelencét, hogy havi nagytakarítását megkezdje. Verejtékes órák után, miután felcsendült a Windows hívó dallama, bekapcsolta a winchestert, éé hátradőlt székében... De ekkor!(...)Hatalmas megrázkódtatás érte!!!A szeretett ketyere nem üzemelt többet. Teljesítményt az fel nem vett azután. A gépházat többé nem melegítette finoman morgó testével! Tragédia. Hónapok kemény munkája hullott akkor adatsírba. Szép modellek mondtak búcsút, a pár könyvtárral arrébb lévő textúráiknak, melyeket oly szívesen hordtak magukon. A felhasználói programok százával zuhantak halálos ridegségbe... S a FAT úgy döntött: "Eddig voltam én a rend, most elegem van, elmegyek - utánam a vízözön, s káosz legyen!"...... Teltek múltak a hónapok, de az ezüstszelence soha nem tért magához.... Most is ott fekszik holtan, - felette gazdája siratja munkáit - az örökkévalóságnak...
    Így volt, igaz volt, ha nem hiszed, gyere el!

Szóval azóta sem sikerült ICQ-t szereznam. De most kaptam Util CD-t, majd asszem van rajta...

:))) - Amúgy: bocs a meséért. Fáradt vagyok.
  • K.András
    Megbeszéljük mailon,de jobb lenne ha volna icq-d:)...
  • Aldaryn
    Gyors körkérdés: Honnan szedhetek MAX5-öt? Mármint a két darab ISO érdekelne. Alant látható egy ftp hely. Azonban engem nem enged be a "buddies/buddies" loginnal/pwvel... Mitévő legyek? Az exile fórumon van még pár ember, aki MAX5-öt ajánl, azonban nekik valamilyen Sreamload account kéne. Amit megnéztem, oszt egy 50 megás tárhely csak... Szóval... ??
  • K.András
    Tompika nem értelek hiszen be lehet kapcsolni hogy mondjuk a perspektiv nézetben lássad a modelt texturázva miközben a material editorban szerkezted......
  • Tompi
    Attol, hogy a material editorban nem latszik a targy, attol meg rajta figyel a testen. Nagyobb jelenetnel probalj meg tobb file-ban dolgozni! Majd 1-be merge-eldd be mindet, ha keszen vannak. Jon vele a material is...
    Erdemes nagyon sok targynal tobb file-t hasznalni, igy csokken a gep terhelese is... (a hide/show-nal meg a memoriaban figyelnek a targyak)
  • SoftFX
    Jaaaaaa.
    Ezt már használtam , hogy részenként texturázzak 1 tárgyat, de nem tudtam, hogy több tárgyta is jó...!
    A 100-200 tárgy csak erős túlzás volt egy példára!
    Köszi...

A motion blur effekt a brazil alatt senkinek sem ment?
  • sWaTCh
    myhu: Sajnos letiltották az általam megadott név/jelszó-val a hozááférést :( Előbb kellett volna megtalálnom, és közkincsé tennem, sorry.
  • K.András
    De mi az a többszáz tárgy?Mert nem tudom elképzelni mi a fenét csinálsz te 1-2-száz tárgyal egy jelenetben...
  • K.András
    Pedig ez kurva egyszerü!!!!
    Nem használtál még Multi/sub-object-et,ha használod akkor egyetlen mezöben akár 99 texturát csinálhatsz, és ha azt beszorzod 24-el kapsz majdnem 2400 texturahelyet, elég lesz?
  • SoftFX
    Kösz, de ezt részleteznéd...

Tárgyakat én is tudok textúrázni, resettelni a mat.editorban... én abba a próblémába ütköztem, hogy 100-200db tárgyhoz 30-40db textúrát kéne alkalmaznom, de csak 24db hely van amire berakva később is szerkeszthetem azokat, remélem így már érthetőbb...

Szóval hogyan lehetne?
  • SoftFX
    Mél ment, választ a lenti kérdéseimre nem kaptam!
  • Ams
    ment mél
  • SoftFX
    Halli.

Mailek mennek!

A körtét természetesen én modelleztem, mint mindent, nem szokásom más dolgaival ékeskedni...
    Találtam egy régi kiégett égőt a padláson aztán az adta az ötletet, hogy lehetne ez a Caustics példám...
    Ha kell segíteni, írjatok... :)
    De készüljetek fel az órákig tartó renderrelésre!

+ néhány kérdés:

Csak 24 textúra fér el max. a material-editorban?
    Ha 30 tárgyat akarok külön textúrázni mit tegyek?

Melyire bírja az 5.-ös a 4-es plugineket?

5.-hez már kötelező az Win-XP, vagy még valahogy elmegy 98SE-n?

Le tudná vk írni mi mit csinál a SimClothban...lehetőleg részletesen :) ?

Most nem csináltam semmilyen képet :) !

Dex-: View/place light- hol láttad?

Motion blur effektet hogyan lehet a Brazillal?

1 hét múlva itt vagyok a válaszokért...
    Viszontolvasásra.
  • DEx-
    Ja valóban elég kellemes ftp.

Thx for sharing!