PAYNE: ne már. Éppen az ellenkezőjét mondom, szerintem egyértelműen írtam. Ha elkezded nem fogod tudni abbahagyni, mert olyan látványos. Ha úgy gondolod ajánlok egy könyvet amiből szerintem profin tudsz emberalakot mozgatni, de vannak olyan könyvek is, amikből a szerkesztést lehet megtanulni, de ha nagyon akarsz keresgélni akkor nagyon sok oktató van, amiből igazán meglehet tanulni bármit, csak a kitartásod és fantázia kell, aztán megy minden, de persze a pixar filmjei csak jó időbe tellnek, mire a kezedből kijöhetnek, legalábbis egy kis percideig, mert az animálás és a filmszerű mozgás az nagyon sok időt emészt fel. Persze nem mindenki érthet mindenhez, de megtanulható, akkor meg igaz lassan megy, de mondhatod, hogy ez vagy az a te alkotásod. Nem kell problémáznod, mert az egyik filmem 7perc 35mp-es lett és fél év múlva született meg, aztán nem régen egy másfél perces és így tovább. Ha rám halgatsz olyan embereket keresel akiknek van kedvük, de nem tudják mit is akarnak. Na ebből szokott a nagy ötlet lenni. (csak félhangosan mondom, hogy keresd free-t, de ne mondd meg, hogy én mondtam). Ha van valami gondod animban szólj nyugodtan, ha tudok segítek