MrGeE#13619
Áhoy!
Mindenki bulizni ment és árokban fekszik , vagy max7en ment kómába?
Angel szált el vagy mé nem ír senki :D
hmm...esetleg nagyon bebasztam és nemtom kezelni a böngészőt/pedig fressheltem az oldalt Ja kérdésem is lenne,hamá ilyen szépen tudok fogalmazni:----}
mateditorban-multi/sub-obj felruháztam faszán egy ojjektumot/nekem teccik render után/(jah egy X-wingről van nagybaszó)na ezt szeretném valahogy kiteríteni és elmenteni egy képfájlban.Az tuti hogy most ezt nem értitek mit akarok de ha mégis akkor PLZ Help ME!Na jó leírom mit akarok...-van egy X-wingem felkéne textúrázni és kimenteni directX x fájlba ,úgy hogy a textúra kordinátái is benne legyenek,meg külön a képfájl amit majd felvesz ha fázik a DEEPSPACÉBEN...ja készvagyok azt tom ezé ne is baszogassatok,már aki végigolvasalta ezt a sok káráktertmind1 2.0ás kérdés pedig az lenne: most újítok vasat...milyen konfigot vegyek modellezős-renederelős föladatokra?/ja hardveres renderkárdot ne is osszatok /500eHUF ból kéne kihozni a proci&múterboardot/hozzáértők segítségét kérném/Ja ezt nyugodtan del *.* mert nem hátrálok+
KIRÁLY A FÓ_RUM 8COOL) FTP hozzáférést már nincs is pofám kérni 7(
zárnám arcomat, kezdek már kijózanodni -----ezt most emerjem szendelni? majd látom mit tettem |>(O)<|