Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• szaki
    az a döbbenet az egészben, hogy amikor még a max2 indult, már gyűjtögetni kezdtem, de szinte sehol nem találtam, aztán néhány éve tutorokat kezdtem gyűjteni és modemmel (46k-s) szedtem le közel 1,5G tutor anyagot nagyon sok helyről. Azokból aztán lehet tanulni. Szerintem csak akarás kell és kitartás (ugyanaz) és egy kis fantázia, persze a szerencse sincs kizárva meg a véletlen. Olyan, mint amikor egyik ismerősöm megy a társával a villamoson, aztán animról beszélgetnek és ezt hallja egy animos cég egyik vezetője, aztán megszólítja őke, persze vagy negy óra után. Szóval vannak szerencsés helyzetek. Egy a fontos, ha valaki hobbyból csinálja, az minden erejét bedobja, mert annyira szereti csinálni, hogy az nem semmi. Sok ember meg elkallódik pedig valahol a többiek közt a helye. Itt is össze lehetne fogni egy picikét és máris egy kis netes animációs közösség lenne a csapat (NAK). De jól hangzik. Lassan elkéne mennie valakinek, hogy az alapokiratokat elkészítsék és máris indulhatna útjára a toy story 3. Hogy miért lóg a bilibe a kezem? Gondlokozz. Nem biztos, hogy a bilibe, hanem egy mocap stúdió szemetskosarába, merthogy ott csinálnátok a filmetekhez a jelenetet, amiben éppen gitárt vagy éppen más alakzatot csináltok egy showműsor betétjébe, ami 2-3 perces poénos animjelent....