Jaja, az 1.45-el voltak gondjaim. De asszem megint egyetlen vacak esetből mertem extrapolálni. Hiába, még mindig hajlamos vagyok kicsit elhamarkodottan véleményt mondani. Azért igyekszem objektívabban gondolkodni.
Szóval: A bajom az volt, hogy egy már meglévő scene-ben hiába pakoltam SSS-es shadert egy virágomra, nem volt látványos hatása. De drasztikusan nem volt. :) Amit írtam, 10-es és 1000-es light multi melett is ugyan azt a vizuális eredményt produkálta, ami szvsz több, mint furcsa.
Mind1, azóta fogtam, és egy külön scene-ben, külön objecten, full alapoktól beállított shadert raktam össze, amivel pöpecül megy az SSS 1.45 alatt is, nekem is. Szóval semmi gond. Most is épp ezzel hülyéskedek. Szeretem az SSS-t. :)
Ami viszont zavar, és remélem, hogy azért az 1.5-ben nem így lesz!, hogy a refract-ot nem hajlandó interpolálni. Így, ah normális elmosódott tükröződést akarok, majd 30 mintát kell vetetnem, ami viszont k**va sok. :)) Meg is dobja renderidőt rendesen (Főleg AA-val, ugyebár....) .
Ó, az az áldott adaptív mintavételezett refraction interpolation! Jajj be kellene az nekem.
A zip-et nem tudom kinyitni. De ne is mondd, gondolom, hogy OK, a hiba mostanában mindig az én készülékemben van. :( Valszeg régi a cipelőm.