• braindance
    #14
    Én mostanság ott tartok, hogy nem annyira a populáris zene jön be, hanem a hallgathatóbb tilos/estfm féle acid jazz, jazz, ambient, lounge, stb.
    Na most ez tipikusan az a zenei stílus, amiben egy számot nem szeretek egyszer többnél meghallgatni egy héten.
    Ebből következik, először is nem valószinű hogy letöltöm, másodszor ha le is töltöm (ugyan nem törlöm le 24 órán belül), nem fogom éjjel nappal hallgatni.

    Volt egy nagyon jó műsor vmelyik rádión, amelyben arról beszéltek, hogy mennyire megváltozott a zene mostanra. Az előadók is elkezdtek számokban gondolkodni albumok helyett, és ez lett a zene egysége. Egy albumon jó ha van három jó szám (tisztelet a kivételnek, van amelyik csak egyben hallgatható), és kifújt.
    Ezért adjak én 5-6-7 ezer forintot?
    Mert hacsak nem akarok Sarah Brightmant vagy valami olyan zenét hallgatni ami nem egy másik számítógépen készült, úgyse zavar az hogy .mp3.
    Ha nem tetszik a zene ami a rádióban megy, beizzítom a Flaresound vagy valamelyik internetes adót, és hallgatom a 128k-s streamet.

    Itt van pl. a Tilos rádió. Nincs frekvencia engedélyük, és mégis nyomják a zenét (kábelen és a neten). Teljesen non-profit, közszolgálati. Rendben van, rétegzenét játszanak általában, de reklám nélkül, és nem is fizetésért csinálják azok akik csinálják (sajnos). És ki kapta meg helyettük a frekvenciát? A Rádió C.

    Most épp hasnoló témáról van szó az ESTFM-en éppen, hátha kit érdekel.