• Axon
    Hosszú idő óta ez volt az első kaland játék amit végig tudtam vinni.
    Na nem azért mert annyira vízfejű vagyok, hanem azért mert baromira kevés az időm. Gondolom manapság nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
    Végre egy kalandjáték amely amellett, hogy meseszép és élvezetes, nem rabolja feleslegesen az ember idejét.
    Ha összeszámolnám a cirka két hónapban eltöltött órák mennyiségét, kijönne úgy kb 20 óra (+/- 10 óra ), na ez az az időmennyiség amit rá tudtam áldozni. Ha kevésbé lineáris, tele van fölösleges mászkáltatós, nehezebb logokai részekkel, akkor biztos sosem tudtam volna végigvinni. Mivel ritkán tudtam vele játszani és akkor is többnyire kevés időt, így néha már nem is emlékeztem tisztán hol is jártam, mit is csináltam addig. Számomra baromira lehangoló lett volna, ha egy hónap múlva is még ugyanazon a helyszínen toporgok a megoldást keresve.
    Összefoglalva:
    Örülök, hogy az elfoglaltabb, időhiányban szenvedő emberek is kaptak egy szép és élvezetes kalandjátékot, magyar nyelven és végigjátszható játékidővel.

Egyébként senki sem gátol meg abban, hogy elővedd a régi siera játékaidat és újra nekigyűrkőz. Sőt ha esetleg ezeket a régi gyöngyszemeket elkezded lefordítani és ezután közkincsé teszed, akkor mindannyian elsuttogunk egy fohászt a lelkiüdvödért.