Játékok, amikről lemaradtunk valamiért, pedig igazi értékek
  • FREAK
    najó.....

:))))

Szal épp búcsúzkodtam a barátnőmtől, amikor lekapcsolt a világítás. Visszakapcsolom, erre asszony benyögi, hogy milyen poén lett volna, ha közben elbújik a lépcsőházban (persze közben a filmtől felspanolt idegek meg minden). Mondom, ja :))))))))))) Hívom a liftet, megérkezik, villany megint leó......... Egyik kezemmel kinyitom a liftajtót, másikkal meg villany felkapcs.... Barátnőm sehol.... Hű de vicces.... Kicsit várok, közben kezemmel tartom a liftajtót, de még nem is néztem arra, csak fogtam. Eltelik vagy 10 másodperc, asszony nem bújik elő.... "Na akkor én mentem, sziaa" - mondom, és fordulok a lift felé.... És akkor azt hittem, összefosom magam, hirtelen csak annyit láttam, hogy áll egy nő a liftben, az első pillanatban azt hittem, a barátnőm az :))) Üvöltöttem egy szép kereket, mindezt éjfél körül egy panelház lépcsőházában (szerintem még most is kering ott egy-két hangullám az üvöltésemből)...... Na erre persze a mindaddig értehetetlenül kussban álldogáló nő is visítani kezd, erre már persze a barátnőm is elődugta az arcát.... Lényeg, hogy remegve becsuktam a liftajtót, de hirtelen azt sem tudtam, mi a faszom van :)))))))))))))