Bepótolnivaló játékok

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>
Király game, teljes játék volt a Guruban anno...

Ha valaki szereti a poén gamékat, ajánlom a Giantset (szintén újságban volt, budget-áron kapható) és az Oddworld-sorozat tagjait, Abe is elég érdekes figura...
Volt még szó a Requiemrõl (3 éve :-) ), de ideírhatnám még a Messiaht is, ez tényleg kihagyhatatlan, ilyen szemét angyalkát még nem láttam :-)

Turok : Dinosaur Hunter

demo

Efreet
LBA 1-2 rulll 😊 az 1 a mentésrendszere miatt sajnos nagyon nehéz lett, de nagyon jó a sztori meg az egész, a 2 már könnyebb, de rövidebb. de ugyanúgy nagyon tuti 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Aquli
senki sem ismeri a Little Big Adventur-t?
A neverhood tenyleg jo kis jatek volt, hallottam valami olyat, hogy 3 tonna gyurmát használtak fel az elkészítéséhez (hogy fért ez el egy cd-n? 😊)) )
Aquli

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

A hétvégén system shock 2 vettem elõ. Sajnos csak a demoját.
Ha valaki parát akar akkor hajrá !
Hát bazz már elsõ pályán is vannak olyan dolgok ,hogy majd a gatyámból ugrottam ki.
Egyébként szerintem összetettebb a Deusexnél.
Nekem most valahogy úgy tûnik.
Meg ott vannak benne az agy mûtött pszihikus képességû majmok. Hát azokat külön rühellem !
:😊)
Jano
😄
Gondoltam, hogy vmi ilyen jellegû a játék! De a figurákon is be lehet szarni!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

FREAK
csak menj, amerre tudsz, és kapsz pár olyan fejtörõt, hogy az izzadságcseppjeid egyenként beszarnak 😊)))))

Riszpekk

Jano
Azt pont most kaptam meg a hétvégén!!!
Csak fogggalmam nincs mi a cél, meg kicsit távol állnak tõlem a feladatok.

FREAK
na ha ezt meglátná valami poligonprofesszor konzolos 😊))))))))))

Riszpekk

FREAK
JEEEEEEEEEEEEE

hogy is maradt ez ki???? na aki ezt kihagyta, az nem ember 😊)))))))))))))) persze utólag lehet javítani 😄D

Riszpekk

ize.. nem tom ki ismeri, szerintem a neverhood is tokeletesen ide vag, mas gyurmaanimacios jatekot talan meg nem is lattam, de a sztorija marha eredeti, jok a zenek, minden.. mondjuk tiszta profi az egesz, nem hiaba van az elejen dreamworks logo..
Efreet
kemény a requiem... jó sztori, nagy hangulat... anno nagy jó volt.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

FREAK
baze ez a requiem végig ilyen para????????? sztem kurva jó, olyan halflife-osnak tûnik, csak sokkal parásabb

szal végig ilyen?

Riszpekk

cenobite
Õ a Requiem:

gamertag: kenobita

cenobite
Hoppsz! Elfelejtettem "lekapcsolni" a boldosítást..

cenobite
Szerintem a Requiem is nagyon jó játék volt. Illetve dehogy volt, még most is az! 😊
1st person nézet, misztikus történet, szép grafika. Itt van ni: http://www.3do.com/requiem/

Aquli
Chrono Triggert se hagyjatok ki emulatoron, meg a Final Fantasy 7-et se pc-n. Fallout1-2 is kiraly.
Ja es TOTAL ANNIHILATION!!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
valaki irta a Dark Oment, ami szinten NAGYON ATOM, csak kicsit nehéz.

Aquli
Kihagytatok egy hatalmas jatekot. Little Big Adventure. az elso is jo, de a masodik resze az igazi, HATALMAS HANGULAT! Ahhoz kepest hogy '98-as, ESZMELETLEN grafika, poénok, vegulis arrol van szo, hogy van egy kis ficko, es oneki a bolygojara leszalltak a foldonkivuliek, akik eloszor baratsagosak, es kiderul roluk hogy nem is annyira akarnak baratkozni... Egyebkent nagyon könnyed kis kalandjáték, semmi verengzes, inkabb logikai feladatok sok poénnal, egyebkent ahhoz kepest vegigjatszassal is vagy 3 het volt amig vegignyomtam. NAGYON KIRALY!

Crokin
Jha, ez a Gotik Vaze is teccik, hol, honnan? 😊

Repatarurgyán

Crokin
UU, longest journey-re regota ahitozom, meg tudod irni nekem? hany cd-s amugy?

Repatarurgyán

Gyk:fizetés elõtti izgalom.
Jano
Jó mellei voltak? 😉

FREAK
na ha valakinek sikerül ezt megfejteni, az írja már le a dekódolt verziót plz 😄

Riszpekk

Szerintem csúnya . Nem lényeg.
Megijedõs story nekem is van :
Budapest,2002.06.03. 14.03
Somewhere in town...
Action force :activated.
Target : unknown

- Bird one , látod ? - vétel. Feszült arc az ablak mögött .

2002.06.03. 14.05

- Nem , nem tiszta - majd apró mozdulattal félresodorja a haját.
- Nem tiszta - ismét .
- Bird one, van valami új fejlemény ?
- Semmi , csak a múlt hónap elejei !
- Istenem - sóhajt Bird one ,- ez a feszült várakozás felörli az idegeimet !- mondja halkan.
2002.06.03. 14.06
- Figyelem ! Target közeledik ! Piros felsõrész, középkorú , szoknyában kezében papírok ! Figyelem ! Felkészülni !

2002.06.03. 14.06 10 seccel késõbb
- Hello ! - mondja mit sem sejtõen - Itt a fizu !

2002.06.03. 14.06 2 seccel késõbb

-Bird one , ez meleg volt !

::😊))))
Jano
Gothic Base? 😄DD

FREAK
Gothic baze

Riszpekk

FREAK
na szóval ez a Martian Gothis nem csúnya úgy alapjában véve

Riszpekk

Jano
Okéj.

FREAK
szerintem folytassuk a JÓARCOK-ban 😊

sorry az OFF-ért!

Riszpekk

Jano
Hát aki ilyen genyóságban benne van, az bizti nagy arc! Ne mattitsd a fényét! 😄

FREAK
vannak pillanatai, bár nem tudom, ez hogy jött le ebbõl a sztoriból 😊

Riszpekk

keresek pharaoht is, nincs itt egy pharaoh v unreal rajongó?
Jano
😄DDDD Háhhhh!
Igazi arc lehet a barátnõd!
Ez kurva jó!!!

FREAK
najó.....

😊)))

Szal épp búcsúzkodtam a barátnõmtõl, amikor lekapcsolt a világítás. Visszakapcsolom, erre asszony benyögi, hogy milyen poén lett volna, ha közben elbújik a lépcsõházban (persze közben a filmtõl felspanolt idegek meg minden). Mondom, ja 😊)))))))))) Hívom a liftet, megérkezik, villany megint leó......... Egyik kezemmel kinyitom a liftajtót, másikkal meg villany felkapcs.... Barátnõm sehol.... Hû de vicces.... Kicsit várok, közben kezemmel tartom a liftajtót, de még nem is néztem arra, csak fogtam. Eltelik vagy 10 másodperc, asszony nem bújik elõ.... "Na akkor én mentem, sziaa" - mondom, és fordulok a lift felé.... És akkor azt hittem, összefosom magam, hirtelen csak annyit láttam, hogy áll egy nõ a liftben, az elsõ pillanatban azt hittem, a barátnõm az 😊)) Üvöltöttem egy szép kereket, mindezt éjfél körül egy panelház lépcsõházában (szerintem még most is kering ott egy-két hangullám az üvöltésembõl)...... Na erre persze a mindaddig értehetetlenül kussban álldogáló nõ is visítani kezd, erre már persze a barátnõm is elõdugta az arcát.... Lényeg, hogy remegve becsuktam a liftajtót, de hirtelen azt sem tudtam, mi a faszom van 😊))))))))))))

Riszpekk

hello unrealt-t keresek mindenhol csak patcheket találok, kéne egy rip verzsön, v vmi info ki tud vmit?köszke
Jano
Én is sokat szenvedtem, de leirtam! 😄

FREAK
nekem is volt ilyenem az "Ideglelés" után, a lépcsõházban, lifttel, csak most lusta vagy leírni 😊)))

Riszpekk

Jano
Akkori 3D 😊))
Haveromnál játszottuk végig (nekem nem volt még PC-m), és egyik este a hangulat hevében voltunk, tök kussba ültünk a gép elõtt. Nem hallottuk, hogy bejön a skac anyja...
A játékban épp kimentünk abból a szobából, ahol a Rifle-t lehet felvenni, és ha emlékszel, akkor pont ott van 1 olyan, hogy kinyitod az ajtót, és már a küszöbön áll a zombifiú. kicsit beleéltük magunkat, és egy qrva nagyot orditottunk, amikor megláttuk a zombit, majd 1másra nézve nagyot röhögtünk. Ekkor azt láttam, hogy a haverom hátrafordul és majd összerszarja magát, olyat ordit (ott volt az anyja), én is hátrafordultam és úgy leorditottam az anyját, hogy mindenki majd' beszart. Utána kb 10 percet röhögttünk fetrengve.

FREAK
Na elkezdtem unatkozni, jöhetnek a képaláírások

"Ki ette meg a szusimat? És hol a szaké?"

"Elnézést, hol a mosdó? Kicsit összedzsuváztam magam evés közben.....">

Riszpekk

FREAK
az 1 geci jó volt

de nálam az is csak a 3D miatt volt spíler 😄

Riszpekk

Jano
Na ja.
De nekem az Alone az egyszerüen Isten. De nem a 4! Csak az 1 meg a 2.
Azóta mondjuk én is elegeresedtem 😊

FREAK
amúgy örülök, hogy a topik kezd rátalálni a megfelelõ vonalra, remélem páran már lázasan kutatnak egy-két kihagyott kincs után

Riszpekk

FREAK
biztos, de én borulok az ilyen fixkamerás nyílgombos dolgoktól

nekem strafe kell, meg mouselook meg ilyenek 😊

Riszpekk

Jano
Ha ez tényleg Alone-szerü, akkor kötelezõ darab!

FREAK
elég komolynak tûnik hangulatilag

csak félek, hogy nekem nem jönne be az irányítás

ez olyan billentyûs, Alone-os, nem?

Riszpekk

Stílus : kaland.
http://www.talonsoft.com/martiangothic/downloads.html
FREAK
url? valami? stílus? screenshot?

Riszpekk

3 embert küldenek a marsra ,hogy derítsék ki mi történt a mars kolonián. Megszakadt a kapcsolat stb, stb.
A 3 ember a kolonia 3 különbözõ pontján indul el és soha nem találkoznak. Közöttük tudsz váltani.
Egyetlen összekötõ dolog az állomáson mûködõ csõposta. Ezek keresztül segítenek egymásnak ill maguknak (magunknak) és a történet is így fog kibontakozni.
Amikor az az állomásra érkezel van sok szemét ,hulla ,meg sok más dolog. Na , a hullák felébrednek.
Stukkered az eljén nem igazán van. (gáz és néha igen idegesítõ tud lenni)
Az egész játék rejtvények sorozata , rezident evil köntösben. Hangok jók. Rejtvények nekem néhol nehezek.
Hangulatos. Legalábbis nekem. Én biztos végig játszom majd.( fõként mert a sof2-t nyomtam és most inkább nem lövöldözök.Uncsi lett)
Patch használata kötelezõ.(simán felment rá)
Azt hiszen a csehek követték el a fejlesztést.
FREAK
ja, elég oriental 😊)

Riszpekk

Oldal 1 / 4Következő →