Fogyás / Hízás
  • vibo
    #113
    Fogyás, éhezés nélkül

    Együnk árpát!



    Az árpa igen értékes ősi kultúrnövényünk. Mindenhol megterem, még a hűvös svédországi mezőkön is.



    Számos fehérjét, B-komplex csoportba tartozó vitaminokat, ásványi anyagokat, valamint az A-vitamin elő-anyagát Béta -karotint tartalmaz.

    Ezek az élettanilag hasznos anyagok- élelmi rostok formájában- elsősorban a növény sejtfalában találhatók nagy mennyiségben.





    Miért fogyaszt az AKTIV árpa?



    A könnyen oldódó rostok tápanyagként épülnek be szerveztünk minden részébe. Testünk ezáltal, azonnal megkapja a kívánt mennyiségű tápértéket.

    Gyatra minőségű élelmiszereink tápanyag kiválasztása sokkal lassabban jön létre ezért testünk tovább "reklamál" további tápanyagbevitelért. Tehát tovább eszünk, a súlyunk gyarapszik.

    Az éhség érzetünk általában nem a bevitt élelmiszer mennyiség hiánya miatt alakul ki. Sokkal inkább a minőség rovására írhatjuk. A tartósítószerek miatt az ételek később kezdenek el lebomlani a levegő hatására. Sajnos a helyzet az, hogy ez a folyamat megtörténik a gyomrunkban is. Az étel képtelen bomlásnak indulni a gyomrunkban, a valódi tápanyagok továbbhaladása a sejtjeink felé gátolva van.

    Ha olyan ételeket fogyasztunk, illetve étrend-kiegészítőket, melyekben ezek az értékes "természet adta" tápanyagok megtalálhatóak, akkor könnyen elérhetjük, hogy súlyunk ideális maradjon, és emellett az egészségünk megóvásáról is gondoskodunk.

    Ha célunk néhány kilótól megszabadulni, akkor valamelyik étkezésünket váltsuk ki egy kis gyümölcs joghurtos aktív árpa készítménnyel, meg fogunk lepődni, hogy mennyivel másképp tapasztaljuk meg a jóllakottság érzését. Gyomrunkat nem terheljük le, viszont a tápanyagokat bejuttatjuk.



    Kivételes egyszeri akció!

    Akik most vásárolnak Aktív Súlykontroll árpát, nem a 620 g-os dobozt kapják, hanem ugyanazon az áron 42 db kistasakos 20 grammos Aktív súlykontroll árpát ( 840 g ) Tehát plusz 220 g ajándék!!!

    A kis csomagokat pedig bárhová magunkkal vihetjük, nem kell vesződni a nagy dobozzal.

    [email protected]