Fogyás / Hízás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. egyedül is juthatsz orális örömökhöz
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
általában 2. legmagasabb voltam majdnem minden osztályomban (volt ahol legmagasabb) de itt már én lennék a kicsi, 184 centivel.............
Riszpekk
Legfeljebb az agyatlan disco cicák de azokkal nem foglalkozom.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
de azé 80 nem akarok lenni
hirtelen én lettem a kicsi, pedig nem ehhez vagyok szokva
de mibe, hogy pocakban én nyerek? 😄
Riszpekk
a nõ seggben legyen nagy, a férfi vállban
én meg leadhatnám már a pocakomat, mert a végén idén se megyek strandra
Riszpekk
hát nem t'om... én az vagyok, de valahogy nem élvezem!
a másik igazságtalanság a világon, hogy a fiúk általában azon nyavajognak, hogy hízniuk kéne, és jó ha fél év alatt híznak 1 kg, és akkor sem a derekukra megy, míg a lányok azon szenvedhetnek, hogy nem tudnak lefogyni, mert állandóan visszajön!
az ember törpének érzi magát melletted!
egyébként sem vagyok nagyon magas, de mellett kifejezetten kisebbségi komplexusom van!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
, úgyis arra fogom) arghhh...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
ja igen, még van egy nagyon jó receptem:
nem szabad sokat mozogni, tornázni, gyúrni. Egész nap üljetek a gép elõtt, chips and cola - bár ez sem fél év, mire meglesz a hatása
Na, ugyhogy ellentétben a jónép javával, én a pocakbercitõl szeretnék megszabadulni, és lehetõség szerint nem olyan lassan, mint ahogy növögetett.
vazze, rohadt háj 😞((