Fight Club only exists between the hours of when fight club starts and when it ends..
  • galocza
    na, haldoklik a topic, a bevezető kérdéshez senki sem írt semmit úgyhogy leírom nekem miért is lett ez kedvenc filmem:
    1. amikor cca. 2 éve megnéztem a chip cdn levő előzetest, éppen a felrepedt szemhéjamat probáltam ráncba szedni. az előzetesben pedig szerepelt: kössetek bele egy idegenbe és veszítsetek... nem én kötekedtem, de elkövettem azt a hibát, hogy először ütöttem. házifeladat előre letudva 8)
    2. tyler atrocitása lou-val: egyszer elkalapáltak szigeten. ütöttek, gurultam, felraktam a szemüvegemet, röhögtem, ütöttek újra és így tovább.
    3. marla: 1-2 hónappal a film előtt exem hasonlóan búcsúzott tőlem, mint amit "ed" kapott a fejéhez marlától. az "életem legrosszabb élménye vagy" pl szerepelt 8(
    4. akkoriban egy elég lepusztított lakásban laktam. amikor odaköltöztem, minden működött, a film idejére viszont be volt rúgva a fürdőajtó, leszakadt a mosdó és az ágy közepe, bedöglött a mosógép és a bojler/kazán. gáztűzhelyen melegítettem fürdővizet (2 órás meló) és egy kenyérpirítóval fűtöttem télen.
    + tyler világnézete meglehetősen egyezik az enyémmel.
    amikor egy kedves pajtásnőmmel először láttuk moziban, a végén egymásra néztünk és azt monduk: nézzük meg még egyszer (szintén idióta). később, amikor rátettem a kezemet egy magyar vhs-ripre kultikus fc-néző köröket alkottunk: cca. 8 "vetítést" rendeztem otthon összesen 20-25 embernek. a söradag be volt lőve: 4 sör/alkalom.
    2 alkalommal pedig megrendezésre került valamiféle fight club light jate klub után hajnalban a régi híd alatt. senki sem sérült meg komolyan (mázli!), de mind3an erősen sántikálva és összetörve vettük haza az irányt.

összefoglalva: amikor megnéztem a filmet, rengeteg hasonlóságot fedeztem fel saját világnézetemmel, és akkori életemmel kapcsolatban (a mostani sokkal nyugisabb - túlságosan is, tele fűszerrel de semmi kaja). na ez fogott meg benne.