vajon tényleg a vinyó a hibás? és ha igen, akkor mit lehet tenni?
-
Sziasztok,
Egy - szamomra - nagy problemaval fordulnek hozzatok. Seagate Barracuda 120GB vinyomon megserult, tonkrement az elektronika. Nagyon sok adat van rajta, amire szuksegem van. Legfontosabb, hogy tobb giganyi kep van a 2 es fel eves kislanyomrol, egeszen kiskoratol mostanaig. Sajnos dvd-re nem lettek kiirva, csak itt vannak meg.
3 telefontszamot sikerult beszereznem, akik adatmentessel foglalkoznak. ebbol ketto felejtos, bevizsgalas 12+afa, ezen felul 75-150 ezer(!) forint az adatmentes. A harmadik 10 ezerert megcsinalta volna, de nem sikerult hasonlo tipusu vinyo elektronikat szereznie. En szereztem kolcson egy ilyen winchestret, de nem egyforma az elektronikajuk.
Ugyanis, elvileg ennek atszerelesevel az adatok menthetok lennenek.
Keresem az lenne, van-e kozetek olyan, aki hasonlo merevlemezzel rendelkezik, es segitene nekem, azzal, hogy az o elektronikajat hasznalva menthetoek lennenek az adataim?
Ezzel - az altalam hallottak alapjan - a masik nyak-kal nem lehet baj, de persze, ha megserulne, akkor en vallalom, hogy az illeto kap egy ujat tolem. De remelem, nem lesz gond. En pest mellett lakom, es mindennap jarok is pesten, tehat ha valaki tud segiteni, elsosorban a fovaros kornyekerol keressen.
Bennetek van most asszem minden remenyem, varom a hozzaszolasokat.
Ha barmi 5lettel tudtok segiteni, azt is nagyon megkoszonom.
Nagyon ketsegbe vagyok esve emiatt, meg persze a felesegem is, mert ez most eleg nagy veszteseg lenne szamunkra.
Ha imsertek olyan embert, aki adatmentessel foglalkozik, de EMBERI aron, azt is nagyon szivesen vennem.
KÜRT computerrel kimeljetek, azt alapbol nem is hivtam.