vajon tényleg a vinyó a hibás? és ha igen, akkor mit lehet tenni?
-
hello nem tudja valaki mi az istenért lesz egy winchester hirtelen 2 óra alatt fejhibás ???? 

tegnap reggel 8 órakor semmi baja nem volt rá 2 órával később meg hirtelen elkezdett kattogni !!!!
persze 10:00-kor rátettem egy használt lapos Hdd Cooler-t össze is kötöttem meg minden a hdd cooler ventilátorja a winchester feje fölött volt és mikor bekapcsoltam elkezdett vadul füstölni valami kiderült hogy az a lapos Hdd cooler füstölt el mert rossz volt a táp része de külsöre nem látszott ki hogy rossz lenne és elégette a hdd cooleren lévő tápkábelben azokat a bütyköt és a winchesterben lévö egyik bütyköt is leszedtem róla a hdd coolert persze mondanom se kell úgy sikerült hogy a wincsiből kijött az egyik bütyök átkozott hdd cooler és ekkor a winchester elkezdett kattogni még azután is hogy a winchester táp része meglett csinálva !!!!
hogy szakadna meg az a ki****ott szám.tech üzlet akinél ezt a rohadt hdd coolert vettem volt már olyan is hogy olyan HDD Coolert adtak el aminek a táp részében egyáltalán nem volt bütyök !!!!