winchester probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan problémám lenne, hogy van 2 winyóm és a másodikra akarom tenni, a rendszert, a régit (elsõt) kiszerelem.
A probléma:
A BIOS felismeri a winyót, reset gép, felismer mindent és a következõ képernyõn, egy kis táblázatban nem jelenik meg a winyóm, ami meg van partícionálva... és ezért tnem tudok bootolni...
nemtudok telepíteni, nemtudok semmit csinálni.
miért nem ismeri fel a gépezet ? mikor a biosban minden zsíros?!
PLS HELP
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
most ilyenkor mi van (újratelepítés nélkül)?
thx,
.:arsene:.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Namost nekem szinte mindenem a 160oson volt igy nem akartam eddig leformázni!
Hátha tud vki segiteni!! Szval tényleg mi lehet a baj akkor? Nekem kb. a kettõ 1ütt 1 hónapot ment!!!
Az az érdekes hogy a Maxtorom már megvan vagy 1.5 éve és az alatt 2-3 wincsi halt meg mellette... van összefüggés vagy csak "véletlen"?????
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Minden jampert eltávolítani? Inkább a kábel szelekt módot ajánlanám.
"winchester ill. kábellel van gond" bejöhet a mobilrack is ami gyakrabban a hiba forrása mint az elõzõek. Lásd nálam 2 db aluminium rack csatlakozói 6 hónapot sem birtak ki 😞
Talán mert 12 éves kínai gyerekek forrasztották és rakták össze 😞
Gaboros! Próbáld csak a kábelre tenni, ha eddig rack-ben volt.
2.:Ha egyáltalán nem jön be a vinfos, akkor próbáld csökkentett módban, ha úgy se, akkor télleg a vinyóval vagy a kábelekkel van gond!
Nekem van egy 80as és egy 160as samsungom,a 160as már lassan egy éve megvan. Mind 2 masteren. ÉS persze az XP a 80ason van. Eddig nem volt semmi probléma egyikkel sem, de az utóbbi idõben kicsit elkezdett fagyogatni a gép, meg leállni belassulni, míg ma reggelre, ugyan az XP (sp2) még be bootolt, de az üdvözlõképernyõig már nem jutott el. Ezután kihúztam a 160ast és egybõl mniden rednben ment...Miután ismét visszadugtam ugyanugy feketeképernyõ...Ezek szerint eddig tartott a winyo??? A BIOS kifogástalanul felismeri...
Van egy vinyóm, Winchesteren XP van és 1-2 óránként fogja magát és újraindítsa magát
TelepítõCDregyanakszok, majd kipróbálom azt is, nade:
DE! ha valakinek van más ötlete akkor írja le kérem _)
<#violent>#violent><#phone>#phone>
(O_o)
ma suli utan veszek egy 2ventis racket. meglatjuk milesz.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Segate 120gb-os vinyom felkerült rackbe (amibe nincs hutes)bekapcsolaskor 41°-os volt most igy ~40percel utanna, 45°. ez mar gazos ? ja es egy ido utan fagy a gep.eddig semmi bajom nemvolt,bár akkor a segate nem volt rackbe.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
olyan érzésem van, hogy amikor egy területre ér az olvasófej, mindig kikapcsol a winyó :C
az a rész érdekelne ami így kezdõdik 0x00
Naszóval az elöbbi iratomat megoldva OKé minden, DE!
a Winchesteren XP van és 1-2 óránként fogja magát (miért ne, hiszen vindóz...) és újraindítsa magát
TelepítõCDregyanakszok, kipróbálom holnap
DE! ha valakinek van más ötlete (a szervizen kívûl) akkor írja le kérem _)
köfoii <#boxer>#boxer>
(O_o)
(O_o)
A vinyókat nem javítják,hanem cserélik,ha tényleg rossz.
Mindenképpen formatáld de ne csak gyorsan,janem teljesen.
Kérlek segítsetek<#guluszem1>#guluszem1><#csodalk>#csodalk>
(O_o)
Nekem van egy majdnem vadiuj 40GB-os Samsung Wichesterem és a következõ probléma merûlt fel nálla:
Windows XP-t akarok rá telepíteni, de amikor beBootol a CD, a Hardware eszközök vizsgálata felirat után (tehát még az elején) nemmegy tovább semmi (a felirat után sötét képernyõ).
Elõszõr IDE kábelre gondóltam, de nem ez a gond, mert ezen kívûl még 2PC-be beraktam ezt a Winchestert és tök ugyanazt csinálja, sem a meghajtóval, tehát a Winchesterrel van a probléma, nemtudom milehet, ha bárkinek van bármi elképzelése akkor hallgatom <#nemtudom>#nemtudom>
(O_o)
mert aqua ról rendeltem és pestre kell vinnem
szóval szedjem le róla a filmeket,gameket?
és ezt a fejegység javítást mennyi idõ alatt csinálják meg??
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
<#taps>#taps>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ma vettem egy WD 200gb sata2-es winyót. Egy kicsit érdekes, h az everest azt írja ki hõmérsékletnek h 58fok, pedig a cucc kézmeleg. Ez így most normális?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Auto-detecting Pri Master...IDE Hard Disk
Auto-detecting Sec Master...ATAPI CD-ROM
Pri Master: SAMSUNG SP1614N TM100-24
ULTRA DMA Mode-5; S.M.A.R.T. Capable and Status BAD
Sec Master: TEAC DV-L50D 1.06
ULTRA DMA Mode-2
Auto-detecting USB Mass Storage Devices...
00 USB mass storage devices found and configured.
Pri Master Hard Disk: S.M.A.R.T. Status BAD, Backup and Replace
Valami kínja van a winchesternek... Mehet vissza garba?
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Nekem még nem kellett,de ez a hivatalos samsung elenörzõ progi tudomásom szerint..
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp