vajon tényleg a vinyó a hibás? és ha igen, akkor mit lehet tenni?
-
uzsidoboz #1195 Csá Üdv!
Ez a két winyóm van: Samsung 200gb sataII
Seagate 120gb ata
A köv. a problémám: Samsung winyóm nagy ritkán de hallható cicergő hangot ad ki?! ez mitől lehet!? Működéssel eddig nem volt baj meg a gyorsasággal, szal nem fagyott meg ilyenek, csak most egyszer egy filmem 0 bájtos lett, mondjuk h lehet egy rossz másolás okozta ezt... meg fel akartam telepíteni ezt a windows media center editiont azt ott figyeltem meg h az egyik partíciot ismerletnenek jelöli, kiléptem majd a windows vmit ügyködött vele aztán helyreállította szerncsére nem veszett el semmi... (lehet az a film) nem tudom h véletlen e... Csináltam egy két baromságot lehet h ez az okozója ennek:
(samsung winyóm 3 részre van felosztva mindegyik elsődleges particio) Amikor windows reinstallt csinálok mindig letörtlöm a windows particiot aztán újrapartioconálja magának a windows...(gondolom nem ez legjobb módszer) Igen ám eddig ez bevállt amikor a seagate volt a windowsom... de a samsung nyáron azt csinálta h nem eldődlegest hanem logikai particio lett belőle.. amit a második particiohoz csatolt... elvittem haveromhoz h újra particionáljam de már nem állt vissza az erdeti állapot az első meg második particio helyet cserélt, ugy h így van most nyár óta d-n van a windows? nem tudom ez befolyásol e vmit? Ja igen... Ha formázok legközelebb formázázok lemezfoglalási egységnek mit célszerű megadni? én mindig alapértelmezettet állítok be...
Seagate winyómmal is volt régebben gond de ott lefuttam minden teszet amit lehetett a seagete oldalán meg ilyesmi.. Aztán minden szép és jó nagyon király és gyors... Van ilyen samsungban is? ezt a hdtach sebesség mérő progit használtam! A sebesség 126 mb/s volt ez szerintem nem rossz érték de grafikonnak egyenletesen kellene esnie de van egy két elég csúnya elugrás lefelé aztán visszamegy... scandisket lefutattam aztán nem nagyon jelenkezett a dolog... Igazából ez zavar engem h ez mitől lehet?
Aki tud segíteni előre is Kösszzz