A gyönyörű fegyverek topikja, lehetőleg sok képpel! A bicskától az M60-ig
-
Mik ki nem derülnek...
Részben igazad van a dolgokban.
Sokszor törnek ki verekedések apró pitiáner dolgok véget, ha fegyver is lenne akkor (még több) vér folyna...
Nyilván nem az emberek dolga lenne a bíráskodás, hanem a rendfentartó szerveké... Na most erre inkább nem írok semmit,... idéznek tőled "és utálom amikor az a téma az öltözőben h ez a lőszer így meg úgy vinné szét az ember fejét stb... minden egyes lökött fegyvermániásban benne van a vágy h lelőhessen már végre valakit"
Ez itt a baj...
Lehet akárhány rendőr, ha nagyon kevesen végzik a munkályukat rendesen.
Aztán a másik...
"a cigó viszont nem elfutni fog egy stuki látványától hanem kitekeri a kezéből mert kell neki. tudom, mert hallottam rendőröktől h hogyan végződnek ezek a "na majd most én megvédem magam a fegyveremmel" esetek" ha tudjátok hogy milyenek, hogy mit művelnek akkor mégis miért őket védik miért ők a szegény szerencsétlen sorsú, sanyargatott tisztességes állampolgár akit a csúnya gonosz magyarok ütnek vágnak megaláznak...?
Kérdeznék valamit...
Nem vagy rendőr, egyszerű állampolgár. Sétálsz este a barátnőddel amikor megtámadnak... mit csinálnál?
És mint rendőr mit mondasz ilyen esetre...?
így vagy úgy, de vesztes vagy, és nem tehetsz róla hogy belekeveredtél...
Kanadában nincsenek se cigók, se zsidók, se niggerek... (nyilván nem ez a teljes magyarázat)