A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Crassus
    Szia Kutyika!

Megtisztelo,hogy nevszerint emlitessz....:))Szoval en csak a messengeres kerdesedben vagyok kompetens.A messenger ingyenes nem kell erte fizetni ha XP-t hasznalsz abban alapban benne van,de mas Windowshoz is le lehet tolteni azt is ingyen.Bar ez teged mar nem erint ,mert azt irtad osszehoztad es megy.
    A TS-est es aVentirillot persze hogy lehet jatek alatt hasznalni hisz az a lenyege ezen ket proginak a jatek alatti kommunikacio lehetosege.En a TS-t szoktam hasznalni ha a 2RF-es sracokkal jatszom egy szerveren ilyenkor is megvarom mig ok mondjak hogy menjek fel a TS-re szerintem igy udvarias.Vegul is az o "szobajuk"-ban vagyok vendeg.Van lehetoseg sajat szervert krealni TS-en de az fizetos en ugy olvastam az oldalukon igaz azthiszem le lehet tolteni egy amolyan regisztralatlan szerver klienst,de azt csak bizonyos ideig lehet hasznalni.Ha csapatban akarsz beszelni a Traackeren nezd meg hol vannak a 2RF-esek es hozzajuk belepve nyomathatod a jatekot.Bar ha Weine elarulja a titkot hogy lehet szerverklienst letrehozni akkor.........

Tso!