60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#7390 uhh, és én ma nem érek rá :((
asszem holnap hajnali 05:00 ig tart akkor pedig nincs kedvem játszani :)) -
lenta #7389 3 2 a javunkra :-) (eddig) -
#7387 WAR!!!!!
mindenki a legjobbat nyújtsa! irány a csatatér! :D -
#7386 ok, csak azt hittem hogy egy serveren leszunk a finnekkel :)) -
#7385 mind1 melyik szerverre mész (a tracker elég sokat figyel).. a lényeg, h jól nyomjad -
#7384 habár látom Rush FLS-sel enyhén megdobta a pontokat.. :))
nya már megint egy hozzászólásom egy sor..:) -
#7383 sajna, én sem :( -
#7382 jha az FLS nem kéne, de a többi nem rossz -
#7381 ok, de hogyan működik, honnan tudjam hogy melyik serverre kell menni, és mi az hogy csak most kapcsolunk, amikor már 14.-e óta megy a harc ( a Tracker szerint)????? -
#7379 valszeg még ez is teszt, de azért mutassuk meg nekik!! :) -
#7378 !!!!!!!!!!!!!!! HUNGARY vs FINNLAND !!!!!!!!!!!!!!
Mountain Ambush, JRTC, FLS!
http://aaotracker.4players.de:1042/worldwar_infos.php?warid=9 -
#7377 nem lesz Soldiers, ha készítenek valami hasonlót, az bele lesz integrálva az AAba -
#7376 Jobbulást!
Akkor addig helyetted is irtom a népet! :) -
#7375 Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor jön ki a "Soldiers"? -
#7374 oh te szegény=(((
nekem a bokám van oda (tudjátok én is pedállal meg kormánnyal játszom, szóval nem könnyü...)
jöhetne már az új peccs, abban lesz medic... -
#7372 HI ALL!
SAJNA ELTÖRTEM A CSUKLÓMAT 3!!!HÉT ARMY SZÜNET!!megaszívás!utánna nyomom majd 1000-el addigra már valószínüleg1.8-on -
#7371 Kutyika gondolod hoyg mi használnánk bármit ha pénzbe kerülne :) tracker ingyenes messenger ingyenes.
Ha egy oldalon káttyaszűámot csekkes befizetés stb találsz csak akkor kérhetnek pénzt töled illetve , ha a program trial és szól hoyg ez egy próba verzíó és majd a fullosért fizetned kell...
Weine: Rush a piszok nem is szólt :) ha majd lesz legközelebb még mindgi jelentkeznék célpontnak :) -
[DFL]_Hussars #7370 jah :-) csak nem beszel angolt kicsit sem mint mink..
oszt pislog mikor valami ismeros rahuhog..
-
#7369 A windows messengernel be kell tenni egy partnert a partnerek hozzaadasa cimszonal e-maill alapjan.ezutan ot mindig latni fogod ha neki is van messengere es be van jelentkezve.Aztan ha ez megvan es a haverod online akkor szobeli beszed kezdemenyezese ezt a tarsad elfogadja es mar mehet is a dumalas........ -
#7367 Szia Kutyika!
Megtisztelo,hogy nevszerint emlitessz....:))Szoval en csak a messengeres kerdesedben vagyok kompetens.A messenger ingyenes nem kell erte fizetni ha XP-t hasznalsz abban alapban benne van,de mas Windowshoz is le lehet tolteni azt is ingyen.Bar ez teged mar nem erint ,mert azt irtad osszehoztad es megy.
A TS-est es aVentirillot persze hogy lehet jatek alatt hasznalni hisz az a lenyege ezen ket proginak a jatek alatti kommunikacio lehetosege.En a TS-t szoktam hasznalni ha a 2RF-es sracokkal jatszom egy szerveren ilyenkor is megvarom mig ok mondjak hogy menjek fel a TS-re szerintem igy udvarias.Vegul is az o "szobajuk"-ban vagyok vendeg.Van lehetoseg sajat szervert krealni TS-en de az fizetos en ugy olvastam az oldalukon igaz azthiszem le lehet tolteni egy amolyan regisztralatlan szerver klienst,de azt csak bizonyos ideig lehet hasznalni.Ha csapatban akarsz beszelni a Traackeren nezd meg hol vannak a 2RF-esek es hozzajuk belepve nyomathatod a jatekot.Bar ha Weine elarulja a titkot hogy lehet szerverklienst letrehozni akkor.........
Tso! -
#7364 a 3. is tesó? -
[DFL]_Hussars #7363 nem mondjuk ki van eppen meloidoben mneg van mikor felvaltva nyomjuk..
idonkent 3an.. a 3. az mountainpass orult..
-
[DFL]_Hussars #7362 -
#7361 Good Job Meier(GJM)
Hoháááá... -
#7360 -
#7358 Weine a célpontosdi aktuális még lesz valamikor vagy már nem..? -
#7357 na 1.8 kijött már??? -
#7356 Spring: 10körül
Gáz Blowback: 30 körül.. de akkor inkább ezeket az Airsoft forumba írd.. :) -
#7353 HAli!
Egy Beretta(airsoft) újonnan,jó minőségű nem valami kacat milyen árban van??
THX
-
#7350 az első kettő kiképzést mindenképpen meg kell csinálni. -
#7349 Nálatok mitől függ, hogy ki jáccik?(bunyó?) -
[DFL]_Hussars #7348 nah megoldottuk a vid.karty. problémát..
vettünk egy új ventillátort 1500 pesoért.. leszedtük a régit.. részben mer a hütöborda úgy oda volt sülve hogy csak na.. szal arra ráragasztottuk az új ventit és most müxik a dolog..
úgyhogy lehet újra kulázni jövünk TKzni ezerrel..
-
#7347 Emberek! Aki tudja honnan lehet letölteni a WebSpectator legujabb verziojat az légyszi üzenje meg, mert én csak 0.99 bétát találtam a neten. Köszi! -
#7345 ez hüje kérdés volt :))) mejik megyébe mentek jacodni??? -
#7344 jah de ti hova mentek mejik föld részen -
#7343 http://www.wpc.hu/szabalyok.html itt is van info ezt TS-en találtam:)) -
#7342 mi mar neztunk egy helyet. 3500 az alapár amiben benne van a ruha a fegyver (automata), meg minden egyeb vedo cucc, a palya, ahol addig maradsz ameddig akarsz/bírod - azt mondtak ez fog eloszor bekovetkezni. :-)) négy féle palya van: erdos bokros, meg fas bokros, épület, speed. van lehetoseg a szunetben grillezni, stb...
ti hányan jonnetek? mehetunk egyutt és nyomnank egy jo kis harcot:-) -
#7341 mi is mostanaba akarunk menni pantballozni:))
2000-3000ft-között van álltalába,automata ill pump action fegyverekkel (a jobb hejeken lehet fegyvert is valasztani PL:M-4,mp-5öcske,különbözö sniperek de ezekért azt hiszem huzos arat kell fizetni:||
50-100tölit adnak álltalába de lehet venni 12ft /db tÁN...
Játékmodok:CTF,Team-Match,SpeedBall,meg még van par de a team a legjobb:)))
Jo páják vannak :http://www.paintballgame.hu/paintballgame/index.asp?centrum=forum&forumszint=temak itt is meg lehet nézni es jelentkezni/Tatán PL,Miskolcon vagy 5-6pája:))szerencsére Miskolci vaok...
hat ennyi majd meg kérdezz ha gondolod (jah es amit be fizetsz lovét:kapsz:védöcuccot,50-100tölit,a hagyományos paintball fegyverekel szar célozni:|| szar a pöcök rajta :\jobb hejeken kevlarokat is valaszthatsz :))nah ennyi egyébként
Üdv:Belton -
#7340 weine asszem érdekelt, legalábbis úgy emlékszem.
Ha nem akkor bocsi.... -
#7339 persze! :)