60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gyadi
    uhh, és én ma nem érek rá :((
    asszem holnap hajnali 05:00 ig tart akkor pedig nincs kedvem játszani :))
  • lenta
    3 2 a javunkra :-) (eddig)
  • [negativ] Cirek
    WAR!!!!!

mindenki a legjobbat nyújtsa! irány a csatatér! :D
  • Gyadi
    ok, csak azt hittem hogy egy serveren leszunk a finnekkel :))
  • repro
    mind1 melyik szerverre mész (a tracker elég sokat figyel).. a lényeg, h jól nyomjad
  • repro
    habár látom Rush FLS-sel enyhén megdobta a pontokat.. :))

nya már megint egy hozzászólásom egy sor..:)
  • Gyadi
    sajna, én sem :(
  • repro
    jha az FLS nem kéne, de a többi nem rossz
  • Gyadi
    ok, de hogyan működik, honnan tudjam hogy melyik serverre kell menni, és mi az hogy csak most kapcsolunk, amikor már 14.-e óta megy a harc ( a Tracker szerint)?????
  • repro
    valszeg még ez is teszt, de azért mutassuk meg nekik!! :)
  • repro
    !!!!!!!!!!!!!!! HUNGARY vs FINNLAND !!!!!!!!!!!!!!

Mountain Ambush, JRTC, FLS!

http://aaotracker.4players.de:1042/worldwar_infos.php?warid=9
  • repro
    nem lesz Soldiers, ha készítenek valami hasonlót, az bele lesz integrálva az AAba
  • [negativ] Cirek
    Jobbulást!

Akkor addig helyetted is irtom a népet! :)
  • a.carkey
    Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor jön ki a "Soldiers"?
  • Slow
    oh te szegény=(((
    nekem a bokám van oda (tudjátok én is pedállal meg kormánnyal játszom, szóval nem könnyü...)
    jöhetne már az új peccs, abban lesz medic...
  • [HUN]Crassus
    HI ALL!

SAJNA ELTÖRTEM A CSUKLÓMAT 3!!!HÉT ARMY SZÜNET!!megaszívás!utánna nyomom majd 1000-el addigra már valószínüleg1.8-on
  • Strahd_
    Kutyika gondolod hoyg mi használnánk bármit ha pénzbe kerülne :) tracker ingyenes messenger ingyenes.
    Ha egy oldalon káttyaszűámot csekkes befizetés stb találsz csak akkor kérhetnek pénzt töled illetve , ha a program trial és szól hoyg ez egy próba verzíó és majd a fullosért fizetned kell...

Weine: Rush a piszok nem is szólt :) ha majd lesz legközelebb még mindgi jelentkeznék célpontnak :)
  • [DFL]_Hussars
    jah :-) csak nem beszel angolt kicsit sem mint mink..
    oszt pislog mikor valami ismeros rahuhog..
  • [HUN]Crassus
    A windows messengernel be kell tenni egy partnert a partnerek hozzaadasa cimszonal e-maill alapjan.ezutan ot mindig latni fogod ha neki is van messengere es be van jelentkezve.Aztan ha ez megvan es a haverod online akkor szobeli beszed kezdemenyezese ezt a tarsad elfogadja es mar mehet is a dumalas........
  • [HUN]Crassus
    Szia Kutyika!

Megtisztelo,hogy nevszerint emlitessz....:))Szoval en csak a messengeres kerdesedben vagyok kompetens.A messenger ingyenes nem kell erte fizetni ha XP-t hasznalsz abban alapban benne van,de mas Windowshoz is le lehet tolteni azt is ingyen.Bar ez teged mar nem erint ,mert azt irtad osszehoztad es megy.
    A TS-est es aVentirillot persze hogy lehet jatek alatt hasznalni hisz az a lenyege ezen ket proginak a jatek alatti kommunikacio lehetosege.En a TS-t szoktam hasznalni ha a 2RF-es sracokkal jatszom egy szerveren ilyenkor is megvarom mig ok mondjak hogy menjek fel a TS-re szerintem igy udvarias.Vegul is az o "szobajuk"-ban vagyok vendeg.Van lehetoseg sajat szervert krealni TS-en de az fizetos en ugy olvastam az oldalukon igaz azthiszem le lehet tolteni egy amolyan regisztralatlan szerver klienst,de azt csak bizonyos ideig lehet hasznalni.Ha csapatban akarsz beszelni a Traackeren nezd meg hol vannak a 2RF-esek es hozzajuk belepve nyomathatod a jatekot.Bar ha Weine elarulja a titkot hogy lehet szerverklienst letrehozni akkor.........

Tso!
  • [Rush]
    a 3. is tesó?
  • [DFL]_Hussars
    nem mondjuk ki van eppen meloidoben mneg van mikor felvaltva nyomjuk..
    idonkent 3an.. a 3. az mountainpass orult..
  • [DFL]_Hussars
  • Belton
    Good Job Meier(GJM)
    Hoháááá...
  • M313R
  • Strahd_
    Weine a célpontosdi aktuális még lesz valamikor vagy már nem..?
  • repro
    na 1.8 kijött már???
  • repro
    Spring: 10körül
    Gáz Blowback: 30 körül.. de akkor inkább ezeket az Airsoft forumba írd.. :)
  • [HUN]Crassus
    HAli!

Egy Beretta(airsoft) újonnan,jó minőségű nem valami kacat milyen árban van??

THX
  • [negativ] Cirek
    az első kettő kiképzést mindenképpen meg kell csinálni.
  • [Rush]
    Nálatok mitől függ, hogy ki jáccik?(bunyó?)
  • [DFL]_Hussars
    nah megoldottuk a vid.karty. problémát..
    vettünk egy új ventillátort 1500 pesoért.. leszedtük a régit.. részben mer a hütöborda úgy oda volt sülve hogy csak na.. szal arra ráragasztottuk az új ventit és most müxik a dolog..
    úgyhogy lehet újra kulázni jövünk TKzni ezerrel..
  • cgett
    Emberek! Aki tudja honnan lehet letölteni a WebSpectator legujabb verziojat az légyszi üzenje meg, mert én csak 0.99 bétát találtam a neten. Köszi!
  • Belton
    ez hüje kérdés volt :))) mejik megyébe mentek jacodni???
  • Belton
    jah de ti hova mentek mejik föld részen
  • Belton
    http://www.wpc.hu/szabalyok.html itt is van info ezt TS-en találtam:))
  • [MHA]Inquisitor
    mi mar neztunk egy helyet. 3500 az alapár amiben benne van a ruha a fegyver (automata), meg minden egyeb vedo cucc, a palya, ahol addig maradsz ameddig akarsz/bírod - azt mondtak ez fog eloszor bekovetkezni. :-)) négy féle palya van: erdos bokros, meg fas bokros, épület, speed. van lehetoseg a szunetben grillezni, stb...
    ti hányan jonnetek? mehetunk egyutt és nyomnank egy jo kis harcot:-)
  • Belton
    mi is mostanaba akarunk menni pantballozni:))
    2000-3000ft-között van álltalába,automata ill pump action fegyverekkel (a jobb hejeken lehet fegyvert is valasztani PL:M-4,mp-5öcske,különbözö sniperek de ezekért azt hiszem huzos arat kell fizetni:||
    50-100tölit adnak álltalába de lehet venni 12ft /db tÁN...
    Játékmodok:CTF,Team-Match,SpeedBall,meg még van par de a team a legjobb:)))
    Jo páják vannak :http://www.paintballgame.hu/paintballgame/index.asp?centrum=forum&forumszint=temak itt is meg lehet nézni es jelentkezni/Tatán PL,Miskolcon vagy 5-6pája:))szerencsére Miskolci vaok...
    hat ennyi majd meg kérdezz ha gondolod (jah es amit be fizetsz lovét:kapsz:védöcuccot,50-100tölit,a hagyományos paintball fegyverekel szar célozni:|| szar a pöcök rajta :\jobb hejeken kevlarokat is valaszthatsz :))nah ennyi egyébként
    Üdv:Belton
  • [negativ] Cirek
    weine asszem érdekelt, legalábbis úgy emlékszem.

Ha nem akkor bocsi....
  • [negativ] Cirek
    persze! :)