A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gabe18
    Hát ezek a legnagyobbak.De sajnos kisebb van még dögivel.
    Ott van ugye a statisztika össze visszasága.Én már voltam 12-es szintű,aztán visszadobott 9-re,majd 11,most megint 12... Érdekes az achievement-eket úgy nézem jól tárolja el,mert ott mindig azok vannak amiket megadott,se több,se kevesebb.
    Vagy pl. (de ezek már tényleg a legkisebb hibák) a Ranch pályán a szénabálák mögül nem lehet rendesen kilőni,mert a fegyver már kilóg mögüle,akire célzol az sincs kitakarva,a golyók mégis a szénába mennek pár centire tőlem.Tehát gyakorlatilag a szénabála nagyobb,mint aminek rajzolva van...Ez azért érdekes hogy a saját tesztelőik nem vették észre,mert szerintem ez az útvonal teljesen alap,és hogy ott ez senkinek nem tűnt fel.A pálya másik oldalán ha pajtába felmászok a létrán és ott ki akarok lőni kihajolva az ajtón,ugyanez,a fába lövök mikor már kilóg a fegyver.Gondolom többi pályán is akad ilyen,de én a Ranchon vagyok legtöbbet,eddig ezeket fedeztem fel.
    De ez már tényleg csak szőrszálhasogatás,első menetben a tréning/statisztika rendszert kéne összetákolják működőre,és akkor már szerintem jól használható kis játék lenne.