A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Metalmilitiakid
    Ez az amire még nem tudtam rájönni , voltam már párszor SL de akárhogy véresrekattingattam a battleplannert akkor se tudtam kiadni egyetlen utasítást sem sehova se.
    A gyógyítás az meg a best , én alapból medic akartam lenni , mert sztem tök eccerű az egész (szörnyűlködtem is amikor láttam hogy írják be hogy nem tudja a medic tréninget) Bridge en mire eljutottam a híd elején lévő ajtóhoz 11 sebet kezeltem le :D és 2 embert szedtem fel :D . Viszont nem értem hogy mér van az hogy a csávó fekszik a földön rajta hogy Critical , de nem dob fel választási lehetőséget, csak space nyomva meggyógyítom és fekszik tovább és Treated és akkor nézünk mivan . Ja meg Bridge en tényleg a rusheré a pont , ha oldalt elszaladsz a híd oldalán , a létránál felnyomsz egy füstöt felmászol , a füst takarásában felmászol fentre és onnan a két szélről a szélre bújókat ki lehet osztani , kaptam is Hawk Eye t :D