America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
igen:)

@

Spészgószt
Mindez nem lehet összefüggésben a steam-en kiválasztott serverrel????
Bár az AA már a saját kapcsolatát használja...de sosem lehet tudni...!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

TaRka0107
Csak az amcsik tudnak játszani? Mert majdnem mindegyik szerver tele van!:D

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

[HUN]Crassus
tegnap óta elég változatos idõközönként próbálkozom....akkor ez zt jelenti,hogy ennyire peches vagyok?:)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

armageddon666
Az egész az AUTH szerverrel függ össze, ami még mindig gázos... megfigyeltem, ha a játék lassan indul akkor szívás lesz belõle... ha gyorsan indul, akkor mapok is gyorsan töltenek, és ilyenkor jó eséllyel elfogadja a traininget. Szerverekbõl néhányra be tudok lépni, néhánynál mintha nem is próbálna csatlakozni, néhányra meg csatlakozik, aztán félúton inkább visszavált menüre.

@

[HUN]Crassus
én most a FREEZ partiban vagyok:S

[HUN]Crassus
hihetetlen,hogy egyesek már játszanak míg másoknak fagy mint a gép a kiképzés és a 3. felének meg az auth szar....hogyisvanez?

Prince23
Nem:D csak nem tudtam mit írni...<#vigyor2>

Spészgószt
térfélt???? nemzetet????? Itt csak amcsi lehetsz !!! vagy én maradtam le valamirõl??? <#gonosz1>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
Engem még soha nem dobott ki sehova! Max gondolkodik egy félórát a connecten de akkor nyomok neki egy consolba disconnectet és lehet kezdeni :P
Olvasgatom itt a nemtom hány századik commentet és még mindíg nem találkoztam "kidob a menübe" effectel...a garnyós résznél nekem sem vette be a 100%ot de azt nem értem a kollégának hogy lehet 60/60 mikor nekem 72/72 volt.... ? <#conf>

Prince23
Nem értem még mindig, ebbõl uninstall lesz
Beléptem szeróra, most már sikerült választanom térfélt (nemzetet) és nincs játék, mindig azt írja ki: MISSION FAILED. de be se tudtam lépni élesbe. És ezt csináljha folymaatosan...

Fenrir
Nah futottam 1:02-õt az akadálypályán, elvileg meg van itt is az Expert Badge :)

A halál csupán a kezdet...

armageddon666
sikerült játszanom... enyhén laggos :) másrészt alttaboltam és a 2 giga memóriából volt 60 megám :DDDD valamit NAGYON elbasztak ezzel a játékkal... Crysis nem kúrta ennyire tele a memót -.-

ami meg már user error: nemtom ki az ellenfél :S

@

Belton
Jelenleg tul terheltek a serverek foleg a kozponti adatbazis ezert kesve ernek oda az adatok ez javulni fog majd.Amit most meg csinaltal kikepzes lehet par ora mulva meg adja de lehet csak holnap.Az a lenyeg hogy mentve van csak meg nem erkezett visza a valasz a kozpontol<#email>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

TaRka0107
Nekem is ez van, majd talán holnap beadja!

Hi all! Elõször próbálkozok AA-val. Traininget csinálnám, meg is csinálom az elsõt. Onann nyomok egy continue-t. Lövöldözök utánna nyomok megint egy continue-t és a menüben találom magam (pedig 35/40-et lõttem) o_O És menübõl nem tudom elkezdeni a célbalövõs kiképzést mert ott van rajta a lakat. És az elsõre is azt írja h unqualified (v hogy írják). Megcsináltam már vagy 3x mind2-t, de nem tudok tovább jutni. Valaki tud segíteni?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Belton
Amugy 1-2 server mar 100% osan jatszhato

Belton
En tegnap meg csinaltam minden traninget hiaba irta ki hogy failed ma meg adta.

TaRka0107
Jajjhajj!:D Megcsináltam a fit training-et és a basic rifle traninget és kidobott! Majd befogja adni valamikor? Mert én már nem kezdem újból!:D

armageddon666
én nem szeretem :\ de ez már offtopic

@

Én már nem lepõdnék meg semmin...

Világpolgár
Az engine hibátlan, csak tudni kell kihasználni, és sajnos itt baszták el a dolgot.

modellmaker
nekem is radeonom van, semmi graf bug nem volt, illetve még trainingen volt egy, de az inkább ultraszáni volt, mint bug :D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Belton
Igen lehet majd A tier Traningek azt adjak majd de meg csak 1-1 et lehet,gondolom a kov patchben lesz benne mint ahogy az ujabb mapok is.

armageddon666
Ujszar Engine 3 + ingyenjáték = FAIL :C elõfordulhatnak grafikai bugok :)
olcsóbb motort kellett volna liszenszelni és akkor esetleg több pénz maradt volna az ilyeneket kiszûrni... (vagy az auth szerverre XD)

@

Belton
Weak Pulse = Saline
Shallow Bleading = OPA
Laborer Movment = Splint
Pailing Skin = Smelling Salt
A sorend az igaz az ingame medicelkedesre is.
<#nezze>

TaRka0107
Amúgy ebben majd lehet fejleszteni a fegyvert? Red dot? Silencer, stb?

jackcsabi
Na nekem is lentvan a játék, eddig sose játszottam egyik résszel se, csak azért szedtem le most is, mert steamen lehetett. Na majd kipróbálom délután.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Belton
<#vigyor1>A tegnapi traningeket ma adta meg expertre<#duma>
Most megcsinaltam a medicet is majd holnapra az is meg lesz <#wilting>
Viszont voltam benn 1-2 serveren egesz turheto nem anyira lagos de van amikor bel kezd es akkor elvezhetetlen.
Negativ viszont az hogy iszonyat grafikai bugok vannak bene marad a kezembe az m16 amikor dobnam a nadet <#rolleyes>
Ijen graf bugok masnak is vannak vagy csak amd ill radeon hiba ?

modellmaker
nekem a medic-ig minden megvolt, addig nem is próbáltam. korábbi részekben kellett a training a multihoz az biztos, hogy most, hogy van, azt passzolom.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
tegnap engem is megszivatott, de mára megjavult. várj egy kicsit, visszajönnek majd.

TaRka0107
Szevasztok! A tréninget muszály megcsinálni hogy lehessen játszani multiban?:D

Facek
Mindig más, sorry.
Mondjuk aki nem tud alap angolt az szerintem ne játsszon.
milk4
MIA????Eltûnt az accom!Vagy ez normális?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

medic tréningnél tesztnél mik a helyes válaszok?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

93% az fail ...
de legalább megadta azt amit tegnap csináltam.

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Legalább nem vagyok ezzel egyedül :D

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Végre egy sorstárs.

armageddon666
lehet játszani szerveren??? ne mcsak miután megvan a kiképzés?

@

szerintem az a leg leg leg leg idegesítõbb hogy amikor indítanám a kiképzést nagy sokszor kell próbálni mert állandóan lefagy

modellmaker
reggel még nem vette be a tegnapi granyó dobálósat, de most már igen. megcsináltam a medicet is. 8/8, csak nem töltötte fel. :D bízom benne ez is úgy jár, mint a gránátos.

játszottam egy szerveren is, még mindig állat. :D nem az az eszetlen rohangálós fasság, mint a cod-ban. meg ugye itt kevesebb a vérpisti is.

armageddon666
ez egyébként azért van hogy NAGYON KÉPZETT LEGYÉL!!!...

titokban elmenti az adatokat, és majd akkor javul meg az auth szerver, ha a playerek 89%-a 100%-ot teljesít mindenhol!

@

Nekem meg pont most fagyott le megint. Azért eléggé szomorú, hogy ennyire fagy a játék. remélem nem lesz ez így a jövõben. Mert kb 10 trainingre belépésbõl egyszer nem fagy le... Tegnap nem csinálta ezt. egyébként ezt a hibát csinálja másnak is?

armageddon666
nekem most tök simán indult O.o olyan gördülékeny volt mintha már tegnap megjelent volna...

@

Én úgy vettem észre, hogy a space-re abbahagyják a szöveget.

armageddon666
nemtom mert indításnál visszadobott nemkész medickel :(

ott egyébként miért nem lehet elnyomni a szövegeket?!?!?!?! marhára nem érdekel :\ másodszor...

@

Eltûnt a karakterem, visszajött a karakterem XD Most meg nem tudok belépni se jaj már nevetek ezen a játékon :D

[HUN]Crassus
MOUNT már nem fagy indításnál?

armageddon666
na fasza :) megcsináltam Medices cuccot... csak Basicre sikerült :( (ha véletlen rosszat jelöltem ki, akkor nem tudtam visszahúzni egy másikra még kiválasztás elõtt O.o így 2 hibám volt...)

De nem mentette el. Mentem volna MOUTra, elkezdte tölteni, azt vége... remélem késõbb azért ezt is hozzáadja mint a Familiarizationt :D

utána mehetek valami extra tréningre... csak nemtom milyenre >.< fingom sincs milyen játék ez úgy élesben :D milyen pályák vannak, etc... :\ vagy M4 vagy Sniper ^^

@

én is így vagyok vele, csak az aggaszt igazából, hogy a regem olyan mintha beragadt volna egy sérült szerverre :D
mert ugye a név foglalt a mailcímmel együtt