America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár az AA már a saját kapcsolatát használja...de sosem lehet tudni...!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
@
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Olvasgatom itt a nemtom hány századik commentet és még mindíg nem találkoztam "kidob a menübe" effectel...a garnyós résznél nekem sem vette be a 100%ot de azt nem értem a kollégának hogy lehet 60/60 mikor nekem 72/72 volt.... ? <#conf>#conf>
Beléptem szeróra, most már sikerült választanom térfélt (nemzetet) és nincs játék, mindig azt írja ki: MISSION FAILED. de be se tudtam lépni élesbe. És ezt csináljha folymaatosan...
A halál csupán a kezdet...
ami meg már user error: nemtom ki az ellenfél :S
@
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
olcsóbb motort kellett volna liszenszelni és akkor esetleg több pénz maradt volna az ilyeneket kiszûrni... (vagy az auth szerverre XD)
@
Shallow Bleading = OPA
Laborer Movment = Splint
Pailing Skin = Smelling Salt
A sorend az igaz az ingame medicelkedesre is.
<#nezze>#nezze>
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Most megcsinaltam a medicet is majd holnapra az is meg lesz <#wilting>#wilting>
Viszont voltam benn 1-2 serveren egesz turheto nem anyira lagos de van amikor bel kezd es akkor elvezhetetlen.
Negativ viszont az hogy iszonyat grafikai bugok vannak bene marad a kezembe az m16 amikor dobnam a nadet <#rolleyes>#rolleyes>
Ijen graf bugok masnak is vannak vagy csak amd ill radeon hiba ?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
de legalább megadta azt amit tegnap csináltam.
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
játszottam egy szerveren is, még mindig állat. :D nem az az eszetlen rohangálós fasság, mint a cod-ban. meg ugye itt kevesebb a vérpisti is.
titokban elmenti az adatokat, és majd akkor javul meg az auth szerver, ha a playerek 89%-a 100%-ot teljesít mindenhol!
@
@
ott egyébként miért nem lehet elnyomni a szövegeket?!?!?!?! marhára nem érdekel :\ másodszor...
@
De nem mentette el. Mentem volna MOUTra, elkezdte tölteni, azt vége... remélem késõbb azért ezt is hozzáadja mint a Familiarizationt :D
utána mehetek valami extra tréningre... csak nemtom milyenre >.< fingom sincs milyen játék ez úgy élesben :D milyen pályák vannak, etc... :\ vagy M4 vagy Sniper ^^
@
mert ugye a név foglalt a mailcímmel együtt