A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • armageddon666
    M82 Barrett? az majd Tier III lesz? :D
    ok, nem sniper... azért mondom hogy sniper mert egyszerűbb mint M16DMR... távcsöves, és nagyítós akkor az nekem sniper :)

nem engedi unlockolni :( 25 pont megvan, rányomok hogy unlock, és pici töltés után semmi... majd hátha ezt is később veszi be :D Offline viszont kipróbáltam a Traininget... M16DRM-t meg M4A1-t is...

M4A1 - tök fasza, fedezék mögül kibúvós. Mondja a színeket vagy formákat és azokra kell lőni. Méri az időt is. Oh és 2szer kell eltalálni mindent amit mond :) Jópofa, és nem olyan szigorú... asszem volt 4 félrelövésem, és így is Expertet mondott... (hmm OFFLINE és nem FAILED!)

M16DRM - na ez nehezebb volt :D először levettem a DPIt 800-ra 2500-ról... aztán úgy próbálkoztam... fejre mentem. És akkor a kérdés. Többféle találatot mond. Headshot, ezt vágom. Center of Mass, ezt értem mit jelent, gondolom a testi találatra gondol. De van egy, mikor fejre lövök, de nem találom el a kis pöttyöt... Ezt a végén úgy jelöli mintha mellé lőttem volna, de találatnak számít, mert nem húzza ki kereszttel :S ha meg mellélövök azt igen. Ilyenkor mit mond, és az mit jelent? Mert nem nagyon tudtam kivenni...