America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Elkezdtem szedni az oldalról a játékot.
Miféle FPS ez?Nagyon brutál relisztik szimulátor?ARMA szinten van?
Mindig is kerestem amcsis katonai játékot...
Valaki írna róla pár szót?
+weap spec traninget 3x ra csinalom meg 100% ra es failed :/
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
@
De erdekeseg kepen 40/35 talalat es nem enged tovabb utana ujra 40/37 talalt es Failed XD hat ezen berohogtem , de sztem holnapra azt is meg adja 😄
Lehet azert ijen lasu mert postan kuldik az adatokat :|
újdonság, a profilomból eltûnt a katonám. :| most az újjal meg nem mentett el semmit. 😄
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
meg arra hogy 110% nem vicc 😊
meg arra hogy lehet fegyverenként menteni... így a gránátvetõ már megvan -.- másik 2t viszont nem akarja elfogadni ... 100% pontosság 😞 mondták is hogy "Outstanding" és semmi... X ...
@
ha véletlen elindul és végigmegy az 10 perc fixen....és akkor is freez van:S
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
pedig már kb. 5-ödjére csinálom meg a lövöldözöset, egyenlöre bugos szar az egész :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
@
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Szerintem el számolták magukat aztán keletkezett ez a káosz ami most van.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
kis help annak aki eljut idáig:
FEl,LE,JOBBRA,BALRA,FEL,BALRA,LE,JOBBRA
érteni fogjátok😛😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
The good news is that absolutely everyone here at the Army Game Project, and our Partners, are working to resolve this problem, and you should see an increase in both accessibility and gameplay performance very soon. Once the load balances out a bit, both these elements will improve dramatically.
tuti megoldják, ezt igy nem hagyhatjá, sztem hétvégére talán az aut server is jó lesz 😊
A halál csupán a kezdet...
1.0 óta hülyéskedek vele...az is szar volt eleinte a 2.0ról nem is beszélve !!!!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
A halál csupán a kezdet...