America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Belton
Persze ha nem akasr idegbeteg lenni 😄 akkor meg varj a ki probalasal sztem 4-5 napot 😄DDD

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Hali!

Elkezdtem szedni az oldalról a játékot.
Miféle FPS ez?Nagyon brutál relisztik szimulátor?ARMA szinten van?
Mindig is kerestem amcsis katonai játékot...
Valaki írna róla pár szót?

Belton
40/39 A rifle traning es nem irta felul 😮 remelem holnap frisul
+weap spec traninget 3x ra csinalom meg 100% ra es failed :/

megadta az alap traininget de a basic riflemant megicsnálod és continuera megye akor még mindig vissza dob a fõmenübe

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

armageddon666
van remény... most nézem megkaptam már az m249t is 😊 talán gránátot is megkapom már XD

@

Szedd Steamrõl. Nekem is szarakodott a hivatalos oldalon levõ. Meg a Steam magától feldobja.

armageddon666
jah, de még mindig Failed a 100% pontosság 😞 remélem holnapra megadja a dolgokat bár kétlem :\

@

repvez
miért nem akarja elkezdeni a letöltést a hiv oldalrol letöltött deploy cliens a játékot rámegyek a donwloadigra és nem indul el semmi
Belton
Amugy javul a dolog a login ill az auth server mostmar elege gyors legalabis nalam az adat el kuldesel meg gond van de emlexem a 2.0 ba is ugyan ez volt a traningelesnel.

Belton
Amit delelott csinaltam traninget most meg adta 😄DDDDD
De erdekeseg kepen 40/35 talalat es nem enged tovabb utana ujra 40/37 talalt es Failed XD hat ezen berohogtem , de sztem holnapra azt is meg adja 😄
Lehet azert ijen lasu mert postan kuldik az adatokat :|

modellmaker
na és hogy mentesz fegyverek között?

újdonság, a profilomból eltûnt a katonám. :| most az újjal meg nem mentett el semmit. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

armageddon666
arra jöttem rá hogy ha fagyás van az jó jel 😄

meg arra hogy 110% nem vicc 😊

meg arra hogy lehet fegyverenként menteni... így a gránátvetõ már megvan -.- másik 2t viszont nem akarja elfogadni ... 100% pontosság 😞 mondták is hogy "Outstanding" és semmi... X ...

@

[HUN]Crassus
várok....filmet nézek😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Facek
Ha freeze van, ne piszkáld, várj. Legalábbis nálam kb minden mapon volt 1-2 perces freeze, de aztán feléledt.
[HUN]Crassus
én a medic traineget nemtudom elindítani,mert kifagy:S
ha véletlen elindul és végigmegy az 10 perc fixen....és akkor is freez van:S

[HUN]Crassus
nekünk egész nap nemmegy😛

Facek
Gondoltam megcsinálom még1x úgyse tudok játszani /mindig visszadob menübe/ 74 hit 0 miss 0 friendly fire minden confirmolva, ÉS ILYENKOR NEM MEGY AZ AUTH 😄DD
nekem is ugyan ez a baj...

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Zomil
megcsináltam megint 2 traininget erre mikor beötlti a m19-est kilép a fõmenübe és persze nem mentette el az elõzõeket...
pedig már kb. 5-ödjére csinálom meg a lövöldözöset, egyenlöre bugos szar az egész :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[HUN]Crassus
te vagy az ország legmákosabb játékosa kábé😊

de azt nemértem van akinek engedi megcsinálni van akinek nem, ez hogy van?

Ben007
már szingliben lement nekem

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Facek
Nah elméletileg katona lettem, lement az utolsó videó is, bár nem jelzi hogy megcsináltam volna a tréninget, de már nem lepõdök meg 😄D
Ben007
hohó nem mindig ugyanaz 16x már tapasztaltam most azt hittem ezzel a kóddal átléphetem a pofázást

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Ben007
nem

[HUN]Crassus
mindössze 8!!!!! hozászólással lejjebb.......

mascarun
A medical training ben ugyanazok a tesztkérdések mint az elõzõ verziókban?

Ben007
ty

armageddon666
és végülis jó lett a 2.0? ^^ meg akkor már megkérdezem hogy egyébként milyen játék ez? 😄 mennyire "valósághû" ? pl. lövedéket befolyásolja a távolság? szal veszít a magasságából vagy oda megy ahova célzok? O.o

@

Ben007
FU*K FU*K Medic field training 8/8 100% FAILED! Multiban már 15x-re hallgatom végig a pofázást

modellmaker
most engem is megszivatott. 😊 belépni még tök könnyen beengedett, de a weapon familyzation vagy milyen traininget 98%-as összel végigtoltam és FAILED. 😄 mondom na mindegy akkor. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
és megint csak azok maradnak, akik eddig ezzel játszottak. 😄

Belton
Hát igen de az az igazság mindenki ki akarja próbálni még az is aki sose tolta az aaot és mindenki egyszerre join 😄
Szerintem el számolták magukat aztán keletkezett ez a káosz ami most van.

Metalmilitiakid
hát már nem azért mondom , de akinek annyi angol készsége nincs hogy a kimondott szavakat hasonlítsa a képernyõn és videón (bemutató videó minden rész elõtt) látottakhoz , akkor inkább ne is vigye végig a training et 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

[HUN]Crassus
6. resetnél tartok most,hogy valamilyen Isteni csoda folytán átengedett a medic traininghez.../nah ez most befagyasztja a gépet csak RESET van:S/

kis help annak aki eljut idáig:

FEl,LE,JOBBRA,BALRA,FEL,BALRA,LE,JOBBRA

érteni fogjátok😛😊

amúgy meg no para.

The good news is that absolutely everyone here at the Army Game Project, and our Partners, are working to resolve this problem, and you should see an increase in both accessibility and gameplay performance very soon. Once the load balances out a bit, both these elements will improve dramatically.

tuti megoldják, ezt igy nem hagyhatjá, sztem hétvégére talán az aut server is jó lesz 😊

Fenrir
Jó csak az ember nem hinné, hogy harmadszor is elkövetik ezeket a hibákat.

A halál csupán a kezdet...

csa én vagyo ilyen pesszimista?..-.-

Belton
Pontosan 😊

Spészgószt
ezé mondom.....szúúúúszáááá ! Majd jó lesz ! Pihi !
1.0 óta hülyéskedek vele...az is szar volt eleinte a 2.0ról nem is beszélve !!!!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Belton
Csak azok fikazak a jatekot akik meg nem voltak itt nagyobb at alasoknal 😊

hallod, nekem a ctrl+alt+del se megy néha...

Metalmilitiakid
én a personal jacket nél ctrl+alt+del eztem mert másképp nem ment mert ott se lehet kilépni

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

modellmaker
Egyelõre még mindig csak auth szerver lehalások vannak, ok már egy napja, de akkor is, ugyanez volt a FF 3.0 megjelenésnél is. Nem számította ekkora rohamra. Sõt ezt Redmondban is eljátszották már, csak arra nem emlékszem mivel. Szal hanyagolhatnánk ezeket a fikázásokat egy darabig, elõfordul. Btw azért hogy egy napig, azért ez tényleg kezd gáz lenni.

Prince23
Inkább menjenek olajat keresni az amcsik, nem értenek õk ehhez

Fenrir
Wowozol még Robika? 😊

[HUN]Crassus
ezek amúgy hatalmas játékkészítõi FAIL-ok😛

Spészgószt
lol beszarok még kilépni sem tudok belõle mert "connecting auth server" az meg persze nem megy....<#falbav><#bdead><#csodalk>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Fenrir
A single része annyi, hogy megcsinálod a kiképzéseket, feltöltöd õket aztán onnantól kezdve csak multi van.

armageddon666
perpill sehogy nem lehet vele játszani 😊

@