A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Balumann
    Nah hát meg gyűlt ezzel a bajom, de sikeresen megoldottam úgy, hogy 2 giga szabad helyem volt, vagyis nem sikerült a rendes telepítővel. Leírom, hogy végülis hogyan sikerült, mert ahogy látom, itt a forumba még senkinek sem lett jó így.
    Elindítottam a telepítőt, decompressingnél kiírta az "Unable to copy..." hibát. Átneveztem a Temp-ben lévő AACompressedPackages mappát, és a részben feltelepített játék mappáját (hogy a telepítő hiba leokézésa ne törölje ki).
    Parancssorban a temp-ben lévő mappáig bele kell menni, majd beírni ezt:
    for /r %a in (*.fz) do fzip -d %~pnxa
    (a delete részét kihagytam, ugyanis attól hibásan csomagolta ki, és 1-2 fájlt nem csomagolt ki, itt rontottam el előtte!).
    Aztán bemásolgattam a fájlokat, és elindult a játék.
    A patch volt a következő gond, sehogy sem akarta felrakni, aztán a map packot letöltöttem, és rájöttem, hogy hiába kérdezi meg hol a játék, onnan telepíti ahol van (letlötésekbe létrehozta a Maps mappát), tehát ebből következett: a telepítőt a feltelepített játék főkönyvtárába kell tenni, onnan gond nélkül felment :-) (előtte old file not exist hiba volt).