America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minél újabb egy AA, annál bugosabb, és szarabb lesz. Játsz a 2.8.2vel. Semmi jóból nem maradsz ki...
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Hali Mindenki!
Letöltöttem a 2.8.3 as AA és elindításkor ezt írja ki:
General protection fault!
History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine
A poén h már 3 éve játszok vele és még egyszer sem láttam.és tegnapról mára ez van. Már kipróbáltam mindent videókártya driver frissítés, dx frissítés, kikapcsoltam minden fölös programot. az op rendszert szombaton raktam újra és nem hiányzik még1x szal plíz help mi lehet?!?!?!
Üdv
Többeknél felmerült hasonló probléma, valószínûleg a letöltésednél volt valami gond. Esetleg próbáld torrenten lehúzni az új full verziót.
Itt.
Egyebet nem tudok...<#nemtudom>#nemtudom> Kérem kapcsolja le!<#kuss>#kuss>
Install közben kiir egy olyan hibát hogy nem talál vlmilyen fájlt!?Erre vlkinek ötlet?
Segítek: Sajátgépen jobb klikk, tulajdonságok, majd a speciális fülön kattintva a lap alján rányomsz a "Környezeti változók" gombra.
A feljövõ ablakban a felsõ és alsó részen is kiválasztod a TEMP és TMP változót és átírod (Szerkesztés) a neked megfelelõre.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Telepítés után Decompresseli a játék fájljait(kikódolja)mindenképpen a C-re akarja.
A hivatalos magyar oldalról:
,,Az "unable to copy" hibaüzenetet a kevés hely okozza.Ha nincs legalább 5,7GB hely a "C" partíción nem lehet telepíteni a full verziót.Nálam legalább- is ez volt a baj.Csak 3,5 gigám volt a C-n.A megoldás: Partition Magic.Ezzel át lehet méretezni a partíciókat adatvesztés nélkül.Utána simán megy minden.''
A kérdésem most már csak az,h a Particion Magic program teljesen biztonságos-e,és hogy kell használni??Vagy át lehet-e állítani vhol,h a D-re decompresseljen,és mondjuk egy ottani Temp-re kódoljon ki?
Vagy állítsd át, vagy törölj valamit a C:\-rõl!
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
És próbáld meg a fent villogó linken megnézni, hátha megtalálod a megoldást.
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2675 MHz with 510MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (Microsoft Corporation) (5673)
General protection fault!
History: CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- CheckTag <- LoadSummary <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UGameEngine::Init <- InitEngine
valakinél merült már fel ilyen probléma vagy tudja mi a helyzet? elõre is kössz
Megmondaná nekem vki,h mitõl van az,h D-re teszem a játékot,ami 1,91 giga,erre a C-n decompresseléskor megeszi a 2,44 giga szabad helyet is,és még több kellene neki.Hát mennyi hely kell ennek a jtéknak???????Nemtok semmit se törölni c-rõl már.HELP!
Letudtam forditani,de mégsem értem mit akar:Open the Start menu
Search for Command Prompt
Right click on it, and select Run as administrator
In the UAC dialog that appears, click on Continue
Browse to the location where America's Army.msi is located
Now use the command msiexec /i "America's Army.msi"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Kitömörités közben le kellett állitanom,de igyis lefoglalt vlmennyi helyet a meghajtón,de sehol nem találom,hol keressem,mert ki kéne törölnöm?!
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
ISKernel hibát meglehet oldani vlhogy?Azt a verziót ismerem amikor rendszergazdaként kell futtatni,de nincs elég helyem a c-n. :(
Nekem az Istenért sem akar mûködni a patch a teljes meg crc-s!:( Ötlet vlki?A patch nem talál vlmilyen fájlt ezért leáll az install.
Üdv all
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
vannak új training küldik,vagy úgy pályák?
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Üdv
Meg is lessük akkor már.
<#wink>#wink>
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Van aki nem torrentrõl töltötte le?
Az meg tényleg nevetségesen lassú, ahogy a bipodot pl. az M82-höz lerakja egy SF (különlegesen kiképzett) katona. (jó-jó amerikai)
Amúgy meg, ha valami nem tetszik a játékkal kapcsolatban beszélgess Csukával egy sör mellett. :D
Szerintetek elég lesz a patchet letölteni v érdemesebb lenne az egészet?(Vistam van,nem tudom számit-e vlmit?)
Üdv
-Flashbang-
The flashbang has been tuned a bit to make it more realistic. The effectiveness
has been reduced when used outdoors. Also the blackout duration has been
reduced.
-Weapon Reloading-
Weapons reload faster then before. Fixing jams and using the
supported/unsupported function are also quicker now.
Az eredeti readme részlete.
Jujj de jó lesz! Már csak linuxos server kell...
A december 2-i postot olvasva, tegyük gyorsabbá a játékot, növeljük a fun factort... és kiadhatjuk COD5-nek..
N0 TXT TLK PLZ!4!
Vélemények?
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
sf-nél viszont a kúszómászós,most hogy elolvastam hogy kell megcsinálni talán egyszerübb lesz,de valami borzasztó szerintem:D mind1,legalább több pályán játszhatok multiba:)