A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Sobel
    Nem tűzfal problémám van. Rosszabb. PNKBSTRA.EXE és PNKBSTRB.EXE fájlok ugye azok miatt cheaterek miatt születtek, akik nem windows rendszergazdaként játszanak, s így cheatelnek (ezt az aao.hu FAQ-ban olvastam.) Ez nem 'tom pontosan mit jelent, mert én még a doomban cheateltem utoljára, mert az kis csupaszseggűként még poén volt:)
    Amikor először feltelepítettem az AA-t csak a PNKBSTRA.EXE volt fenn, a másik nem. Kikapcsoltam ezt a szolgáltatást, mert én rendszergazda vok a winfosomon, s nem cheatelek,s ezt írta jótanácsként az aao.hu is. (Nekem is laggolt emiatt a csodaexe miatt, ahogy ti írtátok korábban:)) Még mindig fenn állt probléma. Újratelepítettem az AA-t, csak most PNKBSTRB.EXE-t telepítette fel az "A"-t nem. Ráadásul a winfos szolgáltatáskezelőjében még mindig csak PNKBSTRA.EXE szerepel, s nem lehet újraínditani a szolgáltatást.