America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bcs78
Akkor muszály lesz elõre engedélyezni az AA-t a Pandában és nem menet közben.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

bcs78
Most látom csak milyen szép mondatot sikerült fogalmaznom. Mondjuk, egybõl, egybõl, mondjuk... nagyon kreatív. <#idiota>

CSUKA
És persze amikor tölt a játék, elõjön középre az AA logó... arra egyszer kattints rá, és utánna hagyd lezulni kicsit az egeret <#bee1>

A tûzfalakkal csak baj van<#falbav><#falbav>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
Az alt+tabtól nem jön vissza AA-ban az egér.

samhun! hagyd a mackót kikapcsolva, és utánna indítsd el az AA-t. Igazából a tûzfalnak csak egyszer kéne bejönnie. De mondom... tfal nélkül próbáld.
Ha elõugró a startmenüd, azt sem szokta szeeretni.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

próbáltam mindet! ctrl+alt+del is az ucssó probálkozásom volt. egér nélkül nem lehetett semmi csinálni. hiába vittem az egeret, akkor semmi. alt+tabra is semmi. mintha megállt volna.

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

bcs78
Mondjuk nem egybõl a ctrl+alt+del kombót kellene egybõl nyomogatni, hanem mondjuk például az alt+tab-ot. Egér nélkül is lehet kolbászolni a windózban, próbálgasd a tab meg a nyíl gombokat. De ezt már biztos elmondták a számítástechnika órán a suliban... látod, figyelni kellett volna....

csá. letölöttem.
de segítség! panda antivirusom van+tüzfallal. elindul a jatek, agyis az a csik ami még a windowsban láccik. és ott vár... örök idõig. nyomok ctrl+alt+del-t, és akkor bejön a panda tüzfal, hogy engedályezem e a jatekot. engedélyezém, de nincs egér, nemtudom semmit csinálni, csak restet. mit csináljak? mer a pandában nemtudom hogyan tudom engedélyezni. amiugy kikapcsoltam a tüzfalat, ugy indul, de akkor meg ha lerakom tálcára, nincs egér. van vmi jo megoldás, hogy legyen egér, és tüzfallal menjen? PLS HElP!

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Sadist
Nézd meg a filter listát, hogy mely szervereket szûri. Lehet, hogy be van állítva valami olyan szûrõ, ami csak kevés hivatalos szerverre illik.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Csakis fapados légitársassággal az olcsóbb!
Koppenhágába 10Ft januárban, onnan csak egy kis séta Malmö.

2.7 es verziom van.Én ugy emlékszek mintha több server lett volna.Na mind1
CSUKA
Csak nem értettük a hozzászólásodat.

Aki tud úszni, az ne másszon fára, mert elüti a villamos.

N3TuddKi
ne bántsd már. még a végén neki indul malmönek...<#idiota>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi
ezt megkaptad 😛

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Milyen verzióval játszol?2.6 szerver tényleg kevés van, kb.40-50db.Ha kevés neked, rakd fel a 2.7-es verziót.

Elkezdtem ujra játszani eme fantasztikusan jo játékkal és azt vettem észre hogy elég kevés offical server van.Mi történt???
Oh anyuci pici elkényeztett fiacskáját megbántotta valak... <#szomoru1>
Javaslom próbáld magad kicsit önállósítani. Nagyon egyszerûen meg lehet találni azt a pb leírást az americasarmy.hu FAQ rovatban, amit direkt a kezdõknek csináltak <#nezze>

Balazs15
jovan..én probáltam meg keresni a punkbuster-t és lehet normálisan is válaszolni nem kell parasztnak lenni

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Marvin
A cs fizetõs program.
Ez itt az America's Army fórum.

Írj magyarul te kis pondró!

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Sadist
Nyílván csak brahiból fordítottam le az egész PB manualt. :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Házigazdák, itt és aao.hun, sajnálattal közlöm, hogy munkátok melyet az elmúlt években áldozatosan folytattatok értelmetlennek bizonyul.
Sajnos mára az olvasás alapvetõ képességet egyesek nem bírják elsajátatítani, ha mégis megteszik, akkor valószínû, hogy a internet rohamos elterjedése miatt már már képtelenek egy kis önállóságra és az olvasott dolgok felfogására <#szomoru1>

Balazs15
honnan szedhetem le a punkbuster-t??mert anélkül nemtok interneten gamelni...

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Sadist
aao.hu - downloads például? De ez csak tipp, meg biztos szar is <#zavart2>

cs
honann lehet leszedni e jatekot, pl flashgettel? mer nem naon sikerül...

CSUKA
Ááá... nem érted! Õ Nem szeretné megkapni a válaszokat, hanem akarja megkapni a válaszokat.

Nem úgy kell tehát válaszolni, hogy tessék, hanem nesze. Így a saját nyelvén bizonyára megérti.

Marvin
Tök köszi. <#banplz>

fentrõl lefelé olvasd a megoldást😊
Ezért nem lett neked 100%! <#vigyor2>

Marvin
Én nem emlékszem x meg y válaszra.

evildoer
LOL

N3TuddKi
<#taps>

Sadist
1. g
2. g
3. t
4. h
5. x
6. b
7. y
8. e

Mighty
Ezt most így tényleg nem tudod megoldani?

www.aao.hu training menüpont, sf training, avwid teszt. A falon lévõ képek és a magyarra lefordított teszt alapján nem tudod megoldani, akkor ez nem a te játékod.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Írd be a lap alján a keresõbe: sf teszt
Kattints a mehet gombra, és várj türelemmel.
Ha elsõre nem jön össze próbáld meg mégegyszer.

Na köszi de a teszt kérdésekre a pontos válaszokat akarom!!
Gfreiter
Köszi mindenkinek még 1x 😊 <#wave>

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mighty
1. logolj be.
2. indítsd el a traininget.
3. oldd meg a feladatot.
4. menj oda a kiképzõhöz és add le a feladatlapot
Ha ez mind nem volna elég, akkor ime a nulladik lépés:

0. www.aao.hu

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Hi!
Valaki írja már le nekem az sf training megoldásokat!
Ha megkérhetlek titeket?!
PLS!!!
THX!(részletesen)
N3TuddKi
nemkéne...

Boldog szülinapot undefined!
patacsi HUN
!

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[Rush]
megkésve bár de feledve nem, Boldog szülinapot G!<#vigyor1>

hTTp://ror.hu/

Nyers
Boldog szülinapot G!

My Life for Freedom!

bcs78
BSZ

Gfreiter
Köszönöm szépen mindenkinek!!!! <#gonosz1> Na megyek ferdülni <#vigyor>

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

N3TuddKi
Boldog szülinapot G!

Sadist
Mai szülinaposok:
Gfreiter

Akkor tehát FÉB G<#vigyor1><#taps>

Gfreiter
Ééééés itt is 😄 Köszönöm Doma!! Nagyon jól esik! <#bohoc><#vigyor2><#worship><#buck>

Boldog szülinapot G!

Get a life!

nekem asszonták tegnapelõtt