America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
A tûzfalakkal csak baj van<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
samhun! hagyd a mackót kikapcsolva, és utánna indítsd el az AA-t. Igazából a tûzfalnak csak egyszer kéne bejönnie. De mondom... tfal nélkül próbáld.
Ha elõugró a startmenüd, azt sem szokta szeeretni.
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
de segítség! panda antivirusom van+tüzfallal. elindul a jatek, agyis az a csik ami még a windowsban láccik. és ott vár... örök idõig. nyomok ctrl+alt+del-t, és akkor bejön a panda tüzfal, hogy engedályezem e a jatekot. engedélyezém, de nincs egér, nemtudom semmit csinálni, csak restet. mit csináljak? mer a pandában nemtudom hogyan tudom engedélyezni. amiugy kikapcsoltam a tüzfalat, ugy indul, de akkor meg ha lerakom tálcára, nincs egér. van vmi jo megoldás, hogy legyen egér, és tüzfallal menjen? PLS HElP!
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Koppenhágába 10Ft januárban, onnan csak egy kis séta Malmö.
Aki tud úszni, az ne másszon fára, mert elüti a villamos.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Javaslom próbáld magad kicsit önállósítani. Nagyon egyszerûen meg lehet találni azt a pb leírást az americasarmy.hu FAQ rovatban, amit direkt a kezdõknek csináltak <#nezze>#nezze>
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Ez itt az America's Army fórum.
Írj magyarul te kis pondró!
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Sajnos mára az olvasás alapvetõ képességet egyesek nem bírják elsajátatítani, ha mégis megteszik, akkor valószínû, hogy a internet rohamos elterjedése miatt már már képtelenek egy kis önállóságra és az olvasott dolgok felfogására <#szomoru1>#szomoru1>
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
honann lehet leszedni e jatekot, pl flashgettel? mer nem naon sikerül...
Nem úgy kell tehát válaszolni, hogy tessék, hanem nesze. Így a saját nyelvén bizonyára megérti.
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
2. g
3. t
4. h
5. x
6. b
7. y
8. e
www.aao.hu training menüpont, sf training, avwid teszt. A falon lévõ képek és a magyarra lefordított teszt alapján nem tudod megoldani, akkor ez nem a te játékod.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Kattints a mehet gombra, és várj türelemmel.
Ha elsõre nem jön össze próbáld meg mégegyszer.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
2. indítsd el a traininget.
3. oldd meg a feladatot.
4. menj oda a kiképzõhöz és add le a feladatlapot
Ha ez mind nem volna elég, akkor ime a nulladik lépés:
0. www.aao.hu
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Valaki írja már le nekem az sf training megoldásokat!
Ha megkérhetlek titeket?!
PLS!!!
THX!(részletesen)

!AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Gfreiter
Akkor tehát FÉB G<#vigyor1>#vigyor1><#taps>#taps>

Get a life!