A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Dexa
    Ó máj gúdnesz... hát erre kell vissza néznem...

'Amúgy miért van az, hogy ha lelőnek, akkor nem éledek egyből újra hogy gyilkolhassak tovább?
    Próbáltam ezen törni a fejem, de nem ment... '

Eeeeeeeez kérem szépen a követendő szint, A szent cél, mit még sokunknak el kell érnünk és ilyen formán eposzi magasságokba emelhetjük ezen szent gémet... de olybá tűnik, hogy ez csupán egy hiú ábránd számunkra... és így meg kell elégednünk lélegző ÉS ugyanakkor gondolkodó mivoltunkkal... szégyenkezem is amiatt, hogy nem lehetek ÜbernOOb, de napról napra mindent megteszek ezért, hogy elérjem eme áhított állapotot... ;)

Fenti idézet egy amcsi csóka újjait 'hagyta el' (több érdekes dolgot is írt, de erre emléxem pontosan csak)... szüneteltettem is utána a gémet, hogy feldolgozzam a stresszt, amit okozott nekem mindezen okfejtéssel és hangos gondolkodással. 21. század... jeeeee... a gondolkodás évszázada...