A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Dexa
    Láttam már 1-2 kockát ebből a americaarmy játékból és azt szeretném megkérdezni, hogy honnan tudnám letölteni, no meg azt is szeretném megkérdezni, hogy milyen is a a játékmenet. Úgy hallottam, hogy a csé sokkal de sokkal jobb ennél. De kíváncsi természet lévén szeretném kipróbálni és ha letöltöttem, akkor szeretnék magyar játékosokkal is játszani. Biztos vannak itt olyan jófej emberek, akik megmutatnák nekem, hogy hol tudok jó sok embert ölni. Hallottam még azt is, hogy van itt a játékban valami tábori kórház is néhány pályán (vagy mindegyiken?). De ez most hogy is működik? Vagy mit kell csinálni? Mert én nem fogok műtőst játszani mert szeretnék sokat ölni. Mindezek után ajánlanátok ezt a játékot nekem? Jah és még azt is szeretném megkérdezni, hogy van-e dobócsillag ill kés.
    Nem találtam semmi olyan helyet, ahol utána tudtam volna nézni mindezeknek.
    Igaz hogy új vagyok, de megjegyeznék egyvalamit: nagyon zavaró az a villogó izé a lap tetején. Na... Most már tudjátok. :)

Amúgy aloha népek.
    és ami nem maradhat ki sosem --->