America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
Rákerestem, nem találom, a címe, de azért kösz!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

bcs78
Scroll az oldal aljára, aztán ott keress rá a "wmv" kifejezésre.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

geri777
2 éve jácom csak sietni kell és belefuthatsz egy pár elenésgbe

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Szabi84
Sziasztok! Régebben letöltöttem egy frankó moviet, itt volt belinkeleve de nem tudom mi a címe, ismét megnézném! Mátrix zene ment alatta többnyire, nagyon profin volt megcsinálva! Megtudnátok mondani mi a címe a movie-nak? (meg azt is honnan szedhetném le:-))

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

panther112
Ezt én vetettem fel elöször. De csak azt akartam mondani, hogy egy totál kezdõ jobb ha nem csinálja meg a medic training-et, és úgy játszik pár hónapig. Nincs rosszabb, mint az a medic aki csak arra jó, hogy meghaljon útban a sérült felé. Sztem medicet tapasztaltabb játékosok játszák, ne a kezdõk.

bcs78
Hát lehet, hogy nem kellene, de azért sokat elárul.

A helyesírás általános probléma az országban. Nem hiszem, hogy ez alapján kellene megítélni az embereket.

SACA_(HUN)
Hát srácok! Minek ír ide olyan aki még helyesen sem tud írni? Majd ha megtanultál írni normálisan akkor lehetsz medic is! Szánalom parádé!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Igen. Mégis, az ember a) nem lesz medic, b) medic, csak magasról letojja a segélykiáltásokat. 😞

Sadist
Csak egy jobb csapat áll legalább 2 fireteambõl.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Csak enyhén sokkoló hatás, hogy magadat nem tudod gyógyítani. Ezért ha a szanitéc kap találatot, elvérzik a csapat. 😞

geri777
oke egyetértek ebe ami kor a clanaba együt mozgunk akko szivesen gyogyitok mert akko biztonségba végzem dolgom de mogyuk ha szét válunk akkor nem futom körbe a pályát azé hogy meg gyogyitsak valkit . volt az egyik haverom aki sf hospitalon a vipet vete latot egy vérzö embert utána szalat hogy meg gyogyitsa adig a vip meg ki pusztult akko álitsad fell a sorendet azér a sebesült nek is kéne tenie valmit mongyuk a stop hangra megál hogy meggyogyitsam

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Akkor ne legyél medic....bár itt más gondok is vannak. 1 osztagnak 1 medic jár...az osztag jó esetben együtt mozog, ilyenkor nem kell a pálya közepén keresni a sebesültet. Ezt hivják csapatmunkának. Persze tom h sajna többnyire nem marad együtt az osztag,de aki rambo az vessen magára.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

geri777
Hát én nem fogok utána rohangálni párszor probálkoztam és általábba mindig lelötek és azér sok ember van aki medic gyogyit is de hülye mert amikor engem valki emg akkar gyogyitani akko mindig a pálya közepén kerres meg és ezért is lellönek

Amikor játszottam szerettem medic lenni, hálásak is voltak mindig a csapattársak. Sztem a medic bevezetése a játék egyik legnagyobb húzása volt. Kezdõknek meg különösen jó lehet egyes pályákon...figyeleheti a többiek mozgását a háttérbõl,megismerheti a pályát.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sõt a csapatod érdekében játsz CSt!

Sadist
Akkor egyáltalán minek csináltad meg a medic traininget? Mintha ott elmondták volna, hogy a sebesült társ elsõbbséget élvez, és kötelességed ellátni.
A csapatod érdekében tégy meg egy szívességet, és inkább be se jelöld a request medic-et.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

geri777
De csak ki az a barom aki meg gyogyit ha ?? nem fog kerresgetni én is medic vok de nem gyogyitom meg az embereket csak akkor ha oda jönek hozám !

N3TuddKi
nem jó a medic semmire sem?
hát ez lol...
gondolom te sohasem szoktál megsebesülni.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

geri777
igen az oktatonak oda kell adni a papirt és a mesterlövész traninget azér nem engedi mert a 1 sö célzos trénignél nem megfelelöen tejesiteteél és az ejtöernyös sztem nem kell az sf hez a medic meg semire se jo !

Medic traininge teszt kitöltése után mit kell nyomni vagy csinálni?
Akármit müvelek azt mondja vége és kapute 😄
fel kell állni oda menni oktaohoz oda adni papirt vagy mih? 😄

A másik ha megcsinálom medice és az ejtõernyoset utána engedélyezi a többit?
MErt specialosat meg azthiszem mesterlövészeteset még nem engedi.

geri777
azt meg hol kell expolerbe ?

Marvin
Engedélyezd a pop-up ablakokat!

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

geri777
nektek az aao.hu müködik ???? mert nekem nem jelnik meg semi utána ahogy szokot !

geri777
tompitsad az ugrást aszem azt is az use gombal (nem biztos ) a föld felet pár centivel sok sikert katona !

Gyocsika
Beletudok ugrani a kör közepébe az ejtõernyövel de nem fogadja el azt irja vlm unsantisfactory nem emlékszem pontosan!

geri777
use gomb aéap ba az e betü

megvan csak az ajtókat nem tudom mivel kell kinyitni :-D
köszi
Sadist
America's Army információk, segítség -> AmericasArmy.hu
Gondolom benned sem merült fel, hogy esetleg körbenézz a training menüpont környékén. Képzeld, le van írva magyarul. Sõt, valaki még arra is vette a fáradtságot, hogy csináljon egy videót, amin bemutatja, hogy hogyan kell végigvinni a traininget.

légyszi valaki
mike0013
Boldog szülinapot magamnak!XD

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

jah és mégvalami
amikor betöltök egy szervert az all-seeing eye-bõl mindig a fõmenübe lép be
és onnan sehová
üdv a második tréningpályán elakadtam mert nem tudok angolul :-))
az akadálypályán kiír valami widow makert és nem tudom mit kell ott csinálni
THE matrica
Boldog szülinapot Free!

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

háát ... 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Köszi, azóta elolvastam az AA.hu-n, hogy mit is csináltam 😊

geri777
Segitek kerres fel msn cimem [email protected]

Azt a traininget máig sem tudom, hogy oldottam meg. Egyáltalán nem értettem, mit beszél a kiképzõ...

bcs78
Boldog szülinapot Free!

de igazából csak 2 pályán van ejtõs ugrás, de semmit sem kell csinálnod, ugyis leérsz😊...én még csak nem is fékezek
Sadist
Páros lábbal, nehogy az egyiket a repülõn hagyd 😊 Földetérés elõtt meg fékezed az ernyõd, mint ahogy az elsõ trainingen.

Sadist
Boldog szülinapot Free!<#taps>

paxyene
Boldog szülinapot Free!

Free
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

geri777
kerrres fell msn cimem [email protected] és segitek nekeed ,mindenbe <#wink>

Gyocsika
Jó akkor légyszi mondjatok tippet hogy ugorjak ejtõernyõvel a kör közepébe és ezt lehet használni valamikor játék közben?

N3TuddKi
Boldog szülinapot Free !

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Nah akkor térjünk vissza a fórum eredeti rendeltetéséhez.

Boldog szülinapot Free!

N3TuddKi
és még egyesek csodálkoznak, hogy ingerült válaszokat kapnak...