America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
History: UObject:😛rocessEvent <- (HumanController Insurgent_Camp.HumanController, Function AGP.HumanController.PlayerWalking.PlayerTick) <- APlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level Insurgent Camp <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free.... Valaki PLZ segitsen, elõre is kösz.
WoT: uvilmos
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
az usernevet nem én adom magamnak?
Sorry, but that user name is not available.
mert ezt írja ha adni akarok magamnak
ezért nem tudok regisztrálni
kezdõ vagyok ha valai tudna segíhogyan lehet regisztrálni?
mert amikor a basic tréning elsõ részét megcsinálom nem update-zik mert helytelen a jelszavam
márpedig én nem adtam meg neki jelszót
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
a Gond:
Ha CDCD-vel vagy bármi más programmal akarok egy szerverre csatlakozni az ármi inditásakor Criticalt kapok!
Legutoljára CDC-nél ezzel az üzenettel:
Build AmericasArmy_Build_<2004-06-01_02.01.01>2004-06-01_02.01.01>
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2075 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5700LE (9131)
Failed to enter 85.90.162.20:1716?password=A jelszó😊: Invalid URL: Entry.aao
History: UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
Aki tud valami megoldást az plz szoljon itt vagy ha van MSN-je [email protected]
Nagyon FONTOS lenne! elõre is köszönöm!
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
nekem a weboldal igy néz ki és akár hova katiintok be akakrja zárni az expolert>>>>>>
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
nem tudja valki hogy miér nem mükszik a www.aao.hu ???
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
1ébként nekem is mindig magas a pingem és még béna is vok 😄 eddig 1 embert öltem ^^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lagolsz közbe ?
HELP
❤️6 találat a Marksmanshipen>36 találat a Marksmanshipen>
N0 TXT TLK PLZ!4!
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
My Life for Freedom!
hTTp://ror.hu/
Hogyan tudok regiszrálni benne? Nem tudok jáccani vele mert ha megvan a tréning utána nem tudom elmenteni. Gondolom kell egy felhasználónév+jelszó. Hogyan tudok ilyen csinálni?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem