A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [DFL]vajdi
    Strat meg RPG sztem nem lesz emrt az nem mindenkinek jön be.

Amugy szavazzon mindenki plz. mert nem akarom hogy olyan jatek legyen amit senkise szeret :)))

Az én szavazatom: Battlefield DC .
    battlefield azér jó mer mindahányan amennyien vagyunk tudnánk jáccani, és mindenki jácott már vele gondolom és nem is rosz :).

Holnap hivja fel dilmor a sulit, lerendezi a dolgot és akkor kb 1-2 hét mulva meg el kell kezdeni beszedni a pézt :).

a LAN max 4000 Ft lesz (erre irjatok vissza hogy nagyon sok-e; túl kevés; pont jó; ilyesmi dolgokat...), függöen a tornaterem árától és attol hogy hányan jöttök el. <----- ezért is hogy minél kevesebb legyen a belépö mindenki segitsen a játékosok értesitéséröl. Akár fps-s ismeröst is hivhattok akit a közeletekben ismertek.

HUB-ot még mindig nemtudom honnan szerzünk, sztem bérelve lesz vagy valami, de az is + pénz :(((. Szóval valaki szoljon már ha tud HUB-ot plz.
    Ugy lenne hogy akik még nem nagyon jáccottak azok külön egy 20/20 as pályán majd gyakorolhatnak mondjuk 20 órát, meg mindenki jaccik 24 órát, akkor ugy 14 óra lenne a verseny (bár ezt nemtom, majd ki kell számolni), a többi meg a másik játek :))

A tornaterem elég tágas, simán elférünk benne (lsd. TORNATEREM képek) két öltözö van, (lány,fiu) mindkettöt lehet használni mer ugye a másik nemböl nem igen jönnek, mindkettöben 2 zuhanyzó, az 4. A terem egyik felében jatek a másikban alvás és van egy párkány is (öltözök 2. emelet) ott is lehet természetesen csicsikálni. Van mosdó is, lehet akár fogatmosni is ha valaki szeretne (ajánlom:)).

A boltrol: a suli melletti két bolt pénteken 5 - 18 ig, szombat 5 - 13-ig és vasárnap 5 - 12-ig tart nyitva. A sulitól kb 300 méterre egy kisbolt van (mindent lehet kapni) ami 5 - 20-ig a hét minden napján nyitva tart. [(gyengébbek kedvéért) ezeken a helyeken lehet vásárolni pénzért ételt, itókát meg ami ilyesmi fontos].

A suli kinti pályáján szoktak tábortüzet rakni, (ilyen 5 méter magasakat) majd itt akár csinálhatunk is egy jó kis máglyát ahol akár egy embert is megsüthetünk... (3. helyezett ajándéka ;]]]). A városban van minden ha valaki elfelejtene hozni bármit is, mert 18 igy minden bolt nyitva (5 perc autoval, 10 perc busszal).

Nah eleget irtam már.
    Jah még egy: A verseny még nem tudom hogy mi szerint legyen hogy ki jut tovább meg mi szerint pontozunk meg ilyesmi. ezt még ki kéne találni. :))