60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#5613 :) egy óra és jövök és hátbalövöm :)
TK a király láttuk az Öbölháború 2. részében :) -
lenta #5612 Tele a hócipőm a külföldi szomszédok megint a landoron alakítanak :-( 1 helyben guggolok, azt hátbalő és még neki ál feljebb, hogy miért mászok a tűzvonalba. Már ideje lenne zárolni, hogy csak magyarok használják!!! -
ÉBRESZTŐ!!! -
#5610 Még pár óra és jövök zavaro tagnak :D -
#5609 Megint nagy a szájuk a német,lengyel,cseh csávoknak a magyar serveren. Nem kellene egy kicsit le csendesíteni őket? -
#5608 http://tracker.americas-army.4players.de:1042/usertracker.php?userid=13201 -
#5607 Itt az enyém is :)
-
#5606 Tikal kiraktam a logod :) -
xunil #5605 irtam már(#5373) , hogy tudok HUB-ot adni, ha ez nem jó akkor béreljetek:) -
#5604 ittregeld magad és linkeld be a trackeredet, így majd tudjuk merre játszol. -
#5603 Hello Cirek itt vagyok. -
#5602 Az tökéletes lesz, fent találkozunk. -
#5601 Most épp Bridgen vagyok, de ha nem jo neked akkor mondj vmit:) -
#5600 Én megyek, mond a helyet. -
lenta #5599 Én tartok 1 cigiszünetet azt lehet róla szó!
Majd a szerverfigyelgetőmmel megkereslek és ha lesz hely akkor ott leszek :-) -
#5598 Gyanus nekem, nem igazán volt nőies. -
#5597 Jösztök játszani vhova? -
lenta #5596 Na szóval ilyen tüzes nő kell nekünk -
#5595 Legközelebb ugyanúgy kilő majd mindenkit mint most. -
#5594 Ezért mondom hogy gyanus volt, mert csak engem kérdezgettt, meg nekem mondta a hulyeségeit. Ugyhogy legközelebb ovatosabban kostolgasson akári is legyen az -
lenta #5593 Tényleg! Valami jelszavas rendszert nem kéne bevezetni? Csak hogy inkább magyarok legyenek, mint csehek meg a többi szomszédság! Olyasmire gondolok amit csak a magyarok tudnának, pl. emilcímekre elküldeni vagy hasonló. -
lenta #5592 Eléggé ócsárolt Téged:-) Bár belegondolva itt is van olyan 1én aki ócsárolni szokott :-) Mindenesetre irigylésre méltó a harcmodora:-( -
#5591 Ja, mondom vmi álneves volt szerintem, egy kezdő nem nyomjaigy, bár azt mondta 3 honappal ezelőtt már játszott vele. Szoval elég gyanakvo vagyok, mert az elején nagyon ártalmatlan kérédsei voltak ( mi az a honor,fps, stb), aztán meg egy párszor megjegyezte hogy milyen pancser vagyok
Ugye Inq? -
lenta #5590 Tikal nemtom Te hogy voltál vele, de a végén már unalmas volt meghalni kis kurva által :-( -
#5589 thx :)
ha tudok menni, akkor egy 8+1-es HUB-ot is tudok vinni :) -
[DFL]vajdi #5588 Ficsek, simán lehet akár augusztusban is :))
Ha sokaknak nem jó. :)
-
[DFL]vajdi #5587 Aki még1szer megkérdezi hogy hol lesz szt sütjük meg a máglyán... :DDDD (nemám)
cirek: Nagyvenyim (Dunújváros-tól 7km -re DNy-ra:))
-
#5586 és ez pontosan hol is lesz? :) -
[DFL]vajdi #5585 "akik még nem nagyon jáccottak azok külön egy 20/20 as pályán majd gyakorolhatnak mondjuk 20 órát"
Ezt kijavitom mer elirtam : akik még nem nagyon jáccottak azok külön egy 20/20 as pályán majd gyakorolhatnak mondjuk 24 órát -
[DFL]vajdi #5584 Strat meg RPG sztem nem lesz emrt az nem mindenkinek jön be.
Amugy szavazzon mindenki plz. mert nem akarom hogy olyan jatek legyen amit senkise szeret :)))
Az én szavazatom: Battlefield DC .
battlefield azér jó mer mindahányan amennyien vagyunk tudnánk jáccani, és mindenki jácott már vele gondolom és nem is rosz :).
Holnap hivja fel dilmor a sulit, lerendezi a dolgot és akkor kb 1-2 hét mulva meg el kell kezdeni beszedni a pézt :).
a LAN max 4000 Ft lesz (erre irjatok vissza hogy nagyon sok-e; túl kevés; pont jó; ilyesmi dolgokat...), függöen a tornaterem árától és attol hogy hányan jöttök el. <----- ezért is hogy minél kevesebb legyen a belépö mindenki segitsen a játékosok értesitéséröl. Akár fps-s ismeröst is hivhattok akit a közeletekben ismertek.
HUB-ot még mindig nemtudom honnan szerzünk, sztem bérelve lesz vagy valami, de az is + pénz :(((. Szóval valaki szoljon már ha tud HUB-ot plz.
Ugy lenne hogy akik még nem nagyon jáccottak azok külön egy 20/20 as pályán majd gyakorolhatnak mondjuk 20 órát, meg mindenki jaccik 24 órát, akkor ugy 14 óra lenne a verseny (bár ezt nemtom, majd ki kell számolni), a többi meg a másik játek :))
A tornaterem elég tágas, simán elférünk benne (lsd. TORNATEREM képek) két öltözö van, (lány,fiu) mindkettöt lehet használni mer ugye a másik nemböl nem igen jönnek, mindkettöben 2 zuhanyzó, az 4. A terem egyik felében jatek a másikban alvás és van egy párkány is (öltözök 2. emelet) ott is lehet természetesen csicsikálni. Van mosdó is, lehet akár fogatmosni is ha valaki szeretne (ajánlom:)).
A boltrol: a suli melletti két bolt pénteken 5 - 18 ig, szombat 5 - 13-ig és vasárnap 5 - 12-ig tart nyitva. A sulitól kb 300 méterre egy kisbolt van (mindent lehet kapni) ami 5 - 20-ig a hét minden napján nyitva tart. [(gyengébbek kedvéért) ezeken a helyeken lehet vásárolni pénzért ételt, itókát meg ami ilyesmi fontos].
A suli kinti pályáján szoktak tábortüzet rakni, (ilyen 5 méter magasakat) majd itt akár csinálhatunk is egy jó kis máglyát ahol akár egy embert is megsüthetünk... (3. helyezett ajándéka ;]]]). A városban van minden ha valaki elfelejtene hozni bármit is, mert 18 igy minden bolt nyitva (5 perc autoval, 10 perc busszal).
Nah eleget irtam már.
Jah még egy: A verseny még nem tudom hogy mi szerint legyen hogy ki jut tovább meg mi szerint pontozunk meg ilyesmi. ezt még ki kéne találni. :))
-
#5581 Reklamáciot nem fogadunk el!
Amugy gondolom a server gazdinál, nem tudom most ki az:) -
#5580 Szegény Lenta, alig hogy bejutottál, meg is halt a server :)) -
#5578 A tracker bigyomba miért nem tudok ő betut tenni? meg ü ö ű-t? -
#5577 vagy total annihilation is yo -
#5576 én warcraft 3 ra szavazok -
#5575 GYERTEK LANDORRA -
#5574 pont akkor jöttél ki amikor én mentem be... :) -
[DFL]vajdi #5573 eddigi állás: :DDDDDDD
1. Battlefield - 0
2. MoH:AA - 2
3. UT2003 - 0
4. RvS -1
-
#5571 De nem 8 embernek, még 14 is kevés oda...
Meg amugy se birja a vidkarim -
#5570 Mert az egy jó pálya!