A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Nyers
    - Ha jól gondolom vezethető jármű csak coop pályán lesz. Coop pályákat nem fogja játszani senki: flash alapján gyatra AI, kiismerhető lesz, nem fogják trackelni, így senki sem fogja tolni.
    - Ha még überjó radar lenne, nekem az se tetszenne, sztem sz*r az egész ötlet úgy ahogy van, hud minden célnak megfelet.
    - Árkád, emeleteken pattogos, rush, rakat, kis hülye beképzelt alakokkal vannak a szervereken.
    - Három éve megy a játék, a régebbik mapokon mindenki minden kis szar spotot ismer, szte elég görény így a játékmenet. Nem igaz, hogy nem képesek beújítani semmivel sem. A láthatóság (gamma+brightness) és a rettenetes hang-rendszer kiöl mindent a játékból. Sztem túl sok map, egyeseket (elég sokat?) egyáltalán nem játszanak, csak a gyors pont, rövid kör, SFmod ...

Nem fog javulni a helyzet az Overmatchel sem, mint ahogy a QCourse is csak egy map kiadás volt majdnem, ez sem fog sokat nyújtani.

Én már nem játszom, sztem posvány az egész.
    IMHO