America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gamertag: kenobita
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Agyvérzést kapok, leszedtem 3 különbözõ helyrõl (tracker,aahu,gamespot) a 2.5ös full klienst. Amikor ki akarom csomagolni, akár külsö progival akár, simán futtatással a sound.cab file-nál lehal crc hibával.
Miért lehet ez? <#nemtudom>#nemtudom>
! C:\download\armyops250_win.exe: CRC hiba a Sound.cab-ban. A fájl sérült
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Én is így vagyok, hogy "nem nagyon ugrálok", inkább csak figyelek és ha lehetõség van persze lövök. Tegnap sajnos lelõttem egy csapattársamat - jó béna voltam, hirtelen megfordultam, ott állt mögöttem, én meg reflexbõl megsoroztam. Aztán mikor láttam, hogy csapattag, szívtam a fogam, és jött a sorrysorry...! Persze a többiek is kitüntettek néhány "stupid n00b'-al - jogosan.<#idiota>#idiota> De mint mondtam, mindenki volt kezdõ...
Remélem ma már jobban fog menni. Na léptem a hídhoz!
Köszi még1x!
De egyszerûbb ha a játék szerver managerét használod (AASM), vagy még jobb, ha leszeded a HAOM-ot (Hydra's Army Ops Manager) és azt használod. Nem olyan bugos, mint az AASM.
Szóval készüljek durva anyázásokra míg belejövök? <#idiota>#idiota>
Amúgy van olyan szerver, ahol inkább a kezdõ játékosok nyomulnak, vagy próba cseresznye alapon nézzek be néhány helyre?
Elõre is köszi a választ!
lanozni szeretnénk a hétvégén , kell valami külön program hozzá?
köszönöm
<#wave>#wave>
Fonok.Ki az a corporation?
TS-en meg abba a csatiba mész, amelyikbe akarsz, csak a praktikusság miatt csinált patacsi minden pályának külön csatit.
szoval inkább azt kérdezem hogy van-e valami olyan szerverlista ahol az összes magyar szerver fel van tüntetve..
és ez a ts szerver hogy mûködik? amilyen pályán játszom arra kell kattintanom a ts-en lévõ listán? használtam már ts2-t de ott a megadott ip cimet irtam be azt connect...
ez remélem érthetõbb így😊
Vagy hogy érted azt, hogy "hol találod"? :S
tudnátok pár magyar szervert ajánlani?..látom a faq alatt ts-s szerverek vannak, ezt hogy használhatom? az tiszta hogy rákatt, és connectolva is vok, de magát a szervert hol találom...bocs a láma kérdésért anno duma nélkül nyomtam, csak irogattunk😊...köszönöm elõre is a választ
\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Mert ez most a melóhelyi gépem, otthonról simán ment minden, tegnap este megcsináltam a training-et is, be is tudok jelentkezni.
Szóval egyenlõre x-akta... 😊
Nem tudom, hogy ettõl nem tudsz-e bejelentkezni. Lehet, hogy auth down volt.
Letöltöttem a játékot, install simán ment, elindítom, regisztrálok a www oldalon, lépnék be, de ez a kép marad hosszú percekig (akár órákig). Szóval nem hozza le az adataimat. A fõoldalról be tudok lépni, a játékon belül a szerverlistát látom, csak hát ugye nem tudom elkezdeni így a traininget. Illetve el tudom kezdeni, de nem tudom, hogy van e így értelme...
FAQ-t átolvastam, de nem találtam info-t erre vonatkozólag. Ha valaki tudna segíteni +köszönném!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ja és ha valakinek van Beta ismerõse kérdezze már meg, hogy az Overmatch az már a 3.0ra lett halasztva? <#vigyor5>#vigyor5>
My Life for Freedom!
\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Bárcsak egy patchnél is ekkora forgalom lenne it a topikban. <#bohoc>#bohoc>
My Life for Freedom!
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Nem akartam lelkiismeretfurdalás okozni neked, ismét félreértettél. Ezenkívül egy szóval sem mondtam, hogy agresszív voltál. Bunkó viszont annál inkább, mikor mstummer válaszára odaböfögöd, hogy "ok Srác! Köszönöm. Leülhetsz, jeles". Most meg csodálkozol, hogy ezután lekezelõ a hangnem? Kicsit javíts a modorodon és nyugodtan használd sokszor a "köszönöm" szót. Hidd el, jól esik hallani.
Bocs, most mennem kell, mert holnap röpdolit írunk és tanulnom kell.
Ezt pl. te is betarthatnád.
Más:
A játékban van egy olyan opció, hogy betudom állítani azt, hogy milyen legyen a fegyverem. na mármost. Játék közben akkor én miért nem azt látom? Egy teljesen sima mezei M16os kerül a kezembe és nem az álltalam elõre beállított változat. Ki is választottam joinoláskor a fegyvermódot.
\"...nagyonprofi Lockonevõ szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"