A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Dzsotte
    Én még kezdő vagyok az AA-ban, de ilyen béna-lagos szerverekkel régen találkoztam.Olyanok mint kb. amikor a MOHAA bejött a piacra és az ember megismerkedett- ezalatt magamat értem- a multiplayer fogalmával.80-120-as ping-gel élvezhetetlen a játék, miközben egy másik (HUN) emberkének meg van 15-s ping-je.Ilyen lagos játékhoz szerintem Nostredamus-nak kell lennie az embernek.
    Egy kicsit túl van fokozva ez a játék.Nem mondom azt hogy nem ér semmit, mert tetszenek benne a fizika,texturák, modellek.Én sajnos a MOHAA-hoz tudom csak hasonlítani, mert avval játszottam sokat-rengeteget és ez a game nagy csalódás számomra.2.1 gigát foglal el gépemen és csak neten lehet vele játszani.Ez számomra felháborító.Nem a játék mérete, az nem érdekel, de hogy ha felmegyek a netre, akkor kérem alássan..működjön normálisan a játék, ha már 2.1 Gigát foglal!Ezt a 2.1 G-t nem érzékeltem egyszer sem a játékban.Kérek mindenkit, hogy ne támadásnak vegye ezt az írományt, pusztán egyszerű gőzkiadás volt.Egy rohadt honort tudtam volna ugrani(87 pont kellett volna), hogy elérhessem a 13-at.Természetesen még nem jött össze és ez sarkalt arra, hogy leírjam a tapasztalataimat.