America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 2.5 még most nyáron megérkezik?
ez egy szép komment 😄 <#eljen>

a szerverlistában jobboldalt alul

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Herold
Ezt a szemétládát nem láttátok mostanában? Már régóta szeretném elkapni.

Sajnos az ASE nem látja az Army szervereket (vajon miért?), így nem tudok rákeresni a nevére.

Herold
Nem cheatelés miatt kérdem, ugyanis nem cheatelek, hanem valószínûleg káromkodás miatt lehetek kitiltva egy szerverrõl (van ilyen?), ugyanis rendszeresen ledob. Errõl szeretnék megbizonyosodni.

A Punkbastert hol lehet enablálni????????????
nem tudok miatta játszani
Marvin
Hát, ha a ss-od fent van az aao.hu-n és a legtöbb régi játékos, amikor belépsz a szerverre azt írja neked, hogy "vote cheater", akkor több, mint valószínû, hogy szerepelsz.

Egyébként az aaserveradmins.com-on van banlist.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Herold
Hogy lehet megtudni, hogy szerepelek-e valamilyen (pl. AASA) banlistában?

Sadist
Gratula Nyers! Megint szép cikket hoztál össze! <#eljen>
Ha a felsorolt dolgoknak csak a fele benne lesz az új verzióban, mind a 10 ujjunkat megnyalhatjuk!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

N3TuddKi
jóvan nem teszem. 😊

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Marvin
Én még nem láttam egyiket sem, úgyhogy tetszett.

Josszimatroz
mind a kettõ kurva jó volt! jöhet még! <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Sadist
Hátezdeszar 😄 Pozitív értelemben 😄DDDDDD

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

hehe megvan :d

nagy ugyhogy csak link 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

van egy másik mingyá megkeresem vájjá :C

bcs78
Régen volt már 1x, de most jól esett! 😄

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Sadist
Ma még nem, de még mindig nagyot büntet 😄

izé....vótmá ?

Nem3sis
minden opfor-nak ilyen kell <#idiota>

Minden csak nézőpont kérdése.

Josszimatroz
repro ritkan szol de akkor odavag bazzeg...

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
te hulye f!! most miattad leettem magam.. <#mf3><#idiota>

Sadist
Lál, képzelem valaki a TS-en felordít "búm heccsát >:-D" a másik meg akkora pofont kap a fülestõl, hogy lefordul a székrõl 😄

Marvin
Ez kiba jó!<#taps><#nevetes2>

bcs78

bcs78
Nem baj, csak kicsit fáj.

repro
most olvastam force-feedbackes fejhallgatorol.

ha lelonek letepi a fejed.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Nem3sis
most az miért baj ha eltöri a lábát játék közben? <#idiota>

Minden csak nézőpont kérdése.

bcs78
Pedig természetesen van rá válasz több helyen is. Leérkezés elõtt be kell fékezni. Ehhez a föld felett 4-5 méterrel meg kell nyomni és nyomva kell tartani a Use gombot (alapból E bill). Ha hallod, hogy reccsen a bokád, akkor nem jól csinálod.

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,amire eddig nem találtam választ...Szval a trainingben az ejtõernyõs résznél(amikor a repülõbõl kell kiugrani) pontosan a körbe esek,de sajna vmi miatt nem jó és kezdhetem újból...Mit kellene tennem??? Azt mondták,hogy úgy kell beleugrani,hogy nem esek el,de már vagy x milliószor próbáltam és nem megy...Szval HELP! 😞(
Nyers
Gratula Psion-nak az AA-s háttérképéhez, igen frankó lett, a többit is érdemes csekkolni, nem rossz a felhozatal. <#eljen>

My Life for Freedom!

Marvin
Hoppá. A válasz tewrmészetesen N3TuddKinak ment.<#shakehead>

Marvin
Szerintem az vmi hack. Ne rakd fel!<#ejnye1>

Josszimatroz
ne ma! aszittem valami segedprogram.. <#idiota>

Csuhai G
Javítás. Ha egy játékba van egy pár bug (hiba)(ami mindíg van) , akkor általába kiadnak egy olyan kis progit, amit ha felteszel akkor nem lesz benne annyi hiba.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

N3TuddKi
mijaza patch?<#nemtudom>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

bcs78
Nem sajnos. Csak sok volt a szülinapos.... :-)

Josszimatroz
nyaralasnak vege.. huvvazeg 120 uj hozzaszolas aszittem kijot az uj patch..

Josszimatroz
mindenkinek köszi a sok HB-t! Crassus"keresztapamnak" is HB!!!

Lteebee
Jól gondold át mégegyszer, mert ha kérsz, kapásból 5-öt kapsz.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

CSUKA
Valaki adjon már nekem ilyen !-jeleket. Tök jól néz ki.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

jo kerdes, ezt sokmindenkinek kiirja, de miert fagy le azt sajnos nemtudom

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Build AmericasArmy_Build_<2004-06-01_02.01.01>

CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2012 MHz with 1023MB RAM
Video: RADEON 9600 SERIES (6505)

General protection fault!

History: UGameEngine::Tick <- Level Collapsed Tunnel <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 796D7241 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
letoltotte a punk bustert aztan lefagyott es mostmar mindig lefagy par masodpercel azutan hogy betolti a palyat. A traningek mennek, csak a jatek resze nem :/. MI lehet a baj?

May the force serve you well!

ja, akkor mégis lassítások lesznek, S3 trio nagyonjó kártya, szerintem az én geforce-om számolja túl gyorsan 😄

majd nyomok egy frame rate limitert ! 😄

bcs78
Ne szopass! Azok nem lassítások? Jujj! Lehet, hogy kevés az S3 Trio64+ 4BM-os videokártyám?

bcs78
Na igen.

csak akad a gif a gépeden 😄

ha nem aimbottal játszanál már véged lenne 😄

bcs78
Én kérek elnézést. <#kacsint>

(Pengék a lassítások a Torres profiljában. <#eljen>)

hadd idézzek ezzel kapcsolatban egy logot az sgchatrõl :

14:24 Vajda Gergely: na szasztok bunkókák
* Rafaelo :C
14:23 Rafaelo: :C
14:22 Vajda Gergely: :C
14:20 Kanál: :o
14:18 Vajda Gergely: miért vagytok ilyenek
14:17 Pyx: nem tudunk segíteni
14:16 Vajda Gergely: létszi segítsetek, nagyon fontos!
14:15 Rafaelo: 😮OOO
14:15 Vajda Gergely: nyugodtan lehet fizetõs
14:14 Vajda Gergely: tudtok még ilyen oldalakat?
14:13 Lteebee: warez befejez!
14:07 Vajda Gergely: és itt belemegyek a games és Xbox-ba ebben van?
14:03 Béla bácsi: csak meg kell találni...
14:03 Béla bácsi: torrent, dc
14:03 Béla bácsi: rengeteg helyrõl lehet
14:03 Vajda Gergely: köszi
14:02 Béla bácsi: microsoft.com
14:00 Vajda Gergely: tudtok olyan oldalt amelyrõl játékokat lehet letölteni. lehet fizetõs

azsl az ilyenek megérdemlik 😄

csak butusoknak 😄
régi sg-seknek segítünk 😄

Sadist
És még én vagyok geci 😄

bcs78
Jajj, ezer bocs! Kimaradt két szó teljesen véletlenül.

Helyesen így szól: "HA nem lehet letölteni, AKKOR CD-n kell megrendelni az USA-ból."

Bocs, melóhelyrõl írtam és siettem. <#idiota>

UI: egyébként sokkal szórakoztatóbb hülye kérdésekre hülye válaszokat adni, neeeem? <#wink> (Torres, ne vedd magadra, nem áll szándékomban személyeskedni, általánosságban beszélek.)