A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • mstummer
    Nekem Csukáról egy tipikus cyberkid ugrik be,semmi más nem számít csak a játék, de annak se a szórakoztatás része...hanem a statisztikája hogy a hasonló tipusu emberkék előtt felvághasson.Vannak fontosabb dolgok az életben, a játékokat nem azért találták ki hogy az legyen az ember célja hogy abban a világban éljen, hanem hogy csak kiruccanjon oda,kikapcsolódjon.Persze lehet menőzni hogy ilyen vagy olyan jó vagyok az Army-ban,de ez a valódi életben abszolút lényegtelen. Ott az számít hogy mennyi barátod van,van e bnőd,egészséges vagy e,boldog,és van e pénzed....a fragrate ott nem nyom a latba semmit.
    Tudod nagyon szar ha az ember egyedül marad.Jó mondhatod h van x barátod,de te most egy közösségen belül vagy egyedül,mégpedig a magyar AA közösségben. Nem lenne jobb ha kedvelnének,vagy legalább elfogadnának az itteni emberek és nem az lenne hogy arrogánsnak tartanának?
    Majd persze jöhetsz azzal hogy én mit pofázok amikor pocsék a fragrate-em, meg kevés a játszott időm,meg kb 4 hónapja nem játszottam...de nem izgat, én akkor játszom ha kedvem tartja,azért hogy kikpacsolódjak.