America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bcs78
Az hogy mit ír ki, nem számít. Nem kell foglalkozni vele.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

bcs78
Próbálgasd a játékban a Video beállításokat variálni.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

GTi Gaga
na ma volt idöm egy egész napot szentelni ennek az uj 2.4 es verzionak... nagyon változást nem láttok a játékban, csak annyit hogy minden 3 mapváltás után ledobb egy criticall error üzit amitöl nagyon morci vagyok?

ez mitöl lehet?

Radeon 9000res kártyám van lowon fut minden, az elözö 2.3 verzionál egyszer se fordult elö ez!

c18 ba mikor kapom meg a bevithetö m16okat? 15 honor esetén ugye?

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

Az mitõl van,hogy csatlakozom alacsony pingû szerverekre 20-60,és mégis játék közben csak az én pingem magas 250?Ilyen gondom régebben nem volt.Chello 1536/512.<#wow3>
Ja és azt is elfelejtettem mondani, hogy itt éppen az m4es távcsövébe nézek<#falbav>

Upsz ez nagyon kicsi lett, az eredeti kép az sg albumomban van! (mert úgyse fogom tudni normálisan belinkelni<#idiota><#vigyor3>)

Erre tud valaki valami megoldást? A kártya ami ezt csinálja egy ATI9600xtg és nincs húzva legújabb catalist driver és csak a Courtyard pályán van ez, a grafika maxon van de minen is ezt csinálja, egyébként semmi más játék vagy program nem csinál ilyet, ja és a szöveg az emberek néhány fal és még néhány dolog is ilyen kockás. Remélem valaki tud segíteni<#szomoru1>

THE matrica
<#hehe>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Sadist
Jaja, én is észleltem 😊 Tényleg rohadt idegesítõ volt, amikor pl. egy gombra akartam bindelni a dummy bábu lerakást és elgépeltem <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

THE matrica
Nemtudom észrevettétek-e de az egyik legnagyobb újításnak tartom hogy lehet szerkeszteni a parancssorban. Végre nem kell ujra begépelni az ipét, ha az open parancsot elírtad.<#idiota>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

valami gaz van a pb-vel, kidob az osszes server mindenkit! valaki nem tudja esetleg hogy mi??
biztos a kozponti server baszaxik...
Sadist
Próbáljátok ki ti is. Azt mondják, hogy most a 2.4-ben sokkal könnyebb lett a lövészet. Nekem második próbálkozásra sikerült. Elsõre csak egyet rontottam el, pont a legközelebbit 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

nektek mennek a serverek? mert most mintha leallt volna...
még csak most ? 😄D:ASD AD😄😄😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

THE matrica
Gratula!<#worship>

Sadist
Personnel Jacket
User Name Sadist_Hun
Marksmanship Score 40

zotyesz
Akkor jó. Már megijedtem, hgy a következõ cím az lesz, hogy: "America's Army: Road to Silent Hill 30" :p (bocs)

Sadist
Konzolba:
lockcamera
behindview 0

A kamera fixen fog állni, te pedig "kiléphetsz" a testedbõl. Mivel belsõ nézetbõl csak a két kezét és a fegyvert jeleníti meg, ezért csak azok fognak látszani kívülrõl is 😊
Nézd meg a fegyvereket külsõ nézetbõl! Lehet találni egy-két érdekességet 😊
Pl. Ha a fegyvert átállítod sorozatlövésre, az animáció végén a tûzváltó kar visszaugrik egyes lövésre. Amikor meg visszaállítod egyes lövésre, akkor hirtelen vissza sorozatra, aztán az animáción az emberünk visszaállítja egyesre. Ki érti ezt? 😊

zotyesz
Találtam még egy furcsaságot. A karok a levegõben lógnak. 😊 Ez egy AA túlélõ-horror lesz? 😛

Sadist
Én már 2.1 óta ilyen összeállítással játszok 😊

Sadist
M203 + M68 + Reflex

M203 + ACOG 4X + Reflex

És ezt látjátok, ha belenéztek 😊

zotyesz
Most, ahgy újra játszom inkább az M203+sima red dt (nem a reflex, hanem a másik) párost használom, és hanyagolom a távcsövet. Közel lévõ, mozgó enemy-nél hátrány a 4x-es nagyítás, szerintem.

Sadist
Ott a pont 😊 Devek megint ügyesen belepiszkáltak az alapvetõ dolgokba. Mindjárt mutatok érdekesebb képet is 😊

hoah, téleg 😄
nemis látszik 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

zotyesz
M203+reflex sight 😊

akkor <#mf1> 😄

Sadist
Már közelítesz, de nem egészen 😊

ironsight + red dot 😄😄😄

Sadist
Na mi a turpisság ezen a képen? 😊

Ilyesmik régen is voltak 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
Le kellett volna szedni a hackeket...

Nem3sis
Tegnap találkoztam ezzel a vicces csávoval haf szerveren.

Minden csak nézőpont kérdése.

CSUKA
volt egy olyan bugom a 2.4-ben,hogy zoomolva lõttem ki a 203-at😊
és nyíl egyenesen repült semmi íve nem volt😄

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

THE matrica
Na ezt elb***tam. -És <#idiota>

THE matrica
Geforce 4 ti 4200. Na mind1. Azért ha figyelembe vesszük hogy új az engine egész jó munkát végeztek szerintem. És visszatért egy másik bug amelyiknél nem tudod újratölteni az m4-et csak ha eldobod és a 203 is elvész mikor ellövöd.

h3nry
Nálam sem megy...

\"Andrey\"

Sadist
Radeon 9500

és nekem se... szvsz bug ez is , várhatjuk a 2.4.1-et 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

deploy goNb nekemse megy

Sziasztok!

Olyan gondom lenne, hogy ha kiválasztok 1 küldetést 2.4-ben hiába kattintok a "deploy"-ra semmi sem történik...<#falbav>
Ha internet fülnél lépek fel 1 szerverre persze megy rendesen, de had ne kelljen már mindig filtert beállítanom külön,ha 1 map szervereit keresem...<#email>

tipp?

kösz elõre is
THE matrica
Milyen videokarid van? Lehet hogy hardverfüggõ.

Sadist
Én se. Hiába van külön gomb is változtatására, az sem mûködik 😞

Jól vettem észre, hogy Hospitalon kevesebb az ápoló?

érdekes nekem is az van és nem olyan vészesen gyakran fagy kia game... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

THE matrica
Ezt ma fedeztem fel én is. elég durva bág. DE A HUDOM MÉRETÉT NEM TOM ÁLLÍTANI.

Sadist
Amint átálítottam a video beállításoknál 32 bitesre azonnal megjavult. DirectX-bõl tudtommal legújabb van fönn, meg azt hiszem ellenõrizte is telepítéskor. Gõzöm nincs, hogy miért csinálhatta, tegnap még ment 16 biten is, de akkor meg valamiért szemcsések voltak a textúrák :S

repro
nekem akkor volt ilyen, amikor elfelejtetem win install után feltenni directXet (Galériában vannak képek)

N0 TXT TLK PLZ!4!

köszi

Sadist
Észrevettétek, hogy a Berettának milyen nagy lett a tûzgyorsasága? Offline 3,5-4 másodperc alatt ki lehet üríteni a tárat, de sikerült már 3(!) másodperc alatt is, ami 5 golyó másodpercenként! Azért ez szerintem egy kicsit irreális.

Sadist
Nem mindegyik fegyveren 3d-s. Csak az újabbakon (AK-74SU, M4, RPG)

Be van állítva a zoom, de nekem nem 3d-s, pláne nem olyan típusú, mint a biában, amire ez egyik kedves kolléga hivatkozott, gyk:ua mint eddig volt.