A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • RedowL
    Nem tudom már ki írta (és lusta vagyok visszakeresni), de abban nagyon egyetértek, hogy a honor rendszer rontott a játékon. Na nem magát a játékot tette tönkre (alapvetően egy jó ötlet, csak fel kéne nőni hozzá), hanem egyszerűen az arra hajlamos emberkék hozzáálását a játékhoz... A honorgyűjtés akkora divat lett, hogy néhányan már magáért a pontért lagoztak végig északákat az official szervereken. A játék már nem a szórakozásról szólt és el is kezdődött ez a "nyócvan hat honorom van úgyhogy szerencséd vót, hogy lelőtél looser" típusú "emberkedés" a magyar játékosok között is...

Bár mostanság a közelgő vizsgaidőszak erősen korlátozza a lehetőségeimet, de sokszor vettem észre magamon, hogy már azért is megyek külföldi szerverekre, mert nincs kedvem az agyam felb@szni tizenéves hülyegyerekeken amint 80 honorjuktól felvértezve beszólogatnak. Ok, hogy egy két "ki ha én nem" duma vicces, de tizedjére már kezd unalmassá és szánalmassá válni....
    Persze megértem én, hogy sok kamasz játékos van az "én vagyok a világ ura" korszakában, csak ha lehet csendesebben uralkodjatok már!

Na, hogy ne csak sírjak:
    Valamikor lőhetnénk már egy összmagyart tényleg...

Vajdi: Mondjuk egy AA:O lanra lehet én is lenéznék, csak ezen kívül nem sok játék érdekel....így ha több játék lesz még meg kell gondolnom....(Mondjuk az ilyen M3I3R, MIGHTY, Ricsik jelenlétek persze megdobják a kedvem )