60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Petyus_
    Rush ne flémeld Garrett-et mer jóarc,
    Garrett ne flémeld Rush-t mer ő is jóarc.

Ez az egész flémáradat egy hülye félmondat miatt van álljatok má le bazzer! :P
  • [Rush]
    Mi köze van annak mióta vagy a fórumon, akkor már jogod van másokat lehordani, mi?(különben 3 hónap a regek között)
  • The Garrett
    és szerintem kicsit régebb óta vagyok a fórumon mint te ....
  • Tikal #5360
    huha, már érzem a válasz stilusát, vajh miért?:)
  • The Garrett
    hát bazz ha zavar ne olvasd el. Aki ismer annak írom. Meier meg a többiek.
  • Tikal #5358
    csak rákattantunk, de AAO a király, szoval én kezdek visszakattani, főleg ha kijavitják a célzást:)))

Meddig fog még tartani a "flém"?:)))
  • [Rush]
    Ez a PÉLÓ állandóan idejön, de semmi INFO-t nem tud mondani, csak másokat lehordani.......
    pl.:#5077
  • The Garrett
    Én RvS -t tekintve osztom G.Joe Nézeteit.
    aki nemtudja miaz keresse vissza :P
  • Tikal #5354
    lehet róla szo, tegnap is nyomtuk egy kicsit :)
  • [MHA]Inquisitor
    ezt eddig nem is láttam!
    bazzeg ez mekkora királyság! Kurva nagy LOL!
  • Strahd_
    Remélem rá tudom venni a skacokat hogy menjünk este LANDORra :) már olyan rég nem AA-ztam :) van már 2 napja :) márha Tikal is segit .))

petyus: "Méjbi itsz jor véj bát not de ármi éj! Fálov di order! Beng end klír"
  • Strahd_
    Én is segétkeznék neki ebben :) bár C++ tudásom nem tul alapos :)
  • Petyus_
    Látod én meg ezért térek vissza AAO-zni.. kecseg Rush mindig lelő!!

Mivel későn szóltál Mörfi mörfi!! Vi gát a kezsölti!! Mendán mendán!!
  • Petyus_
    Lifeforce nagy tervét kellene megvalósítani! ;) Csak ehhez még hozzácsapni a SOF2 sebzésmodelljét. :)

(ha AAO-sok nem tudnátok Lifeforce-nak van egy elképzelése hogy AAO mozgáskultúrát + mapjeit egyesítené RvS fegyverválasztékával, plusz RvS-es mapek és az egész alá berakná a csupasz Unreal (UT2K3) netkódot :))
  • Strahd_
    de ha minden ember (akikel én csapatban akarok játszani )ezzel játszik akor :) kénytelen vagyok azzal nyomni :) DE RS SZAR :)

Petyus : "Síz fájer Síz Fájer! vat ju duing szoldzser? áj níd kovering fájer bát nát frendli fájer :)"
  • Strahd_
    petyus :) még mindeig tartom hogy az RS szarabb :)
  • Petyus_
    Strahd már ennyire meggyőzött az RvS? :) Még az elején veled meg Tikallal vitáztunk pont hogy "melyikajobb". :) Egyébként mindkettő király, sőt, a legkirályabbak! :D

Szal.. drápjorvepön!! Szárrendör immídietli!

RedOwl: én vótam aki monta hogy honor szisztem száksz és igazam is vót!
  • Strahd_
    teljesen igazad van...
  • Strahd_
    Nem igazán értem mindek egymást baszogatni...hogy ki menyit játszot mióta KIT ÉRDEKEL? nagyon nem ez számít.
    M3I3R egy idö után az embernek elege van abból hogy erölködjön probáljon teamjátékra birni a frag vadászokat ennyi... de köszönöm hogy kioktattál...

Mi az hogy az ÉN játékomban? remélem észreveted hogy a társaság itt és ott is közel ugyanaz. Ha nem sajnálom. Egy forum egy vélemény nyilvánitásra való. Ha valamitvel nem értesz egyett és szidod szived joga nem? Nem tudom minek ennyire komolyan venni egy JÁTÉKOT ez a társaság aki anno elkezte ezt a játékot nyomni jo hangulatban lövöldözött . Lassan elkezdödik az egymás csíterezése és kész ennyi lesz...

repro :) miröl beszélsz te! :D

Lan helyett ösznépi paintball kéne :)

• RedowL
    Nem tudom már ki írta (és lusta vagyok visszakeresni), de abban nagyon egyetértek, hogy a honor rendszer rontott a játékon. Na nem magát a játékot tette tönkre (alapvetően egy jó ötlet, csak fel kéne nőni hozzá), hanem egyszerűen az arra hajlamos emberkék hozzáálását a játékhoz... A honorgyűjtés akkora divat lett, hogy néhányan már magáért a pontért lagoztak végig északákat az official szervereken. A játék már nem a szórakozásról szólt és el is kezdődött ez a "nyócvan hat honorom van úgyhogy szerencséd vót, hogy lelőtél looser" típusú "emberkedés" a magyar játékosok között is...

Bár mostanság a közelgő vizsgaidőszak erősen korlátozza a lehetőségeimet, de sokszor vettem észre magamon, hogy már azért is megyek külföldi szerverekre, mert nincs kedvem az agyam felb@szni tizenéves hülyegyerekeken amint 80 honorjuktól felvértezve beszólogatnak. Ok, hogy egy két "ki ha én nem" duma vicces, de tizedjére már kezd unalmassá és szánalmassá válni....
    Persze megértem én, hogy sok kamasz játékos van az "én vagyok a világ ura" korszakában, csak ha lehet csendesebben uralkodjatok már!

Na, hogy ne csak sírjak:
    Valamikor lőhetnénk már egy összmagyart tényleg...

Vajdi: Mondjuk egy AA:O lanra lehet én is lenéznék, csak ezen kívül nem sok játék érdekel....így ha több játék lesz még meg kell gondolnom....(Mondjuk az ilyen M3I3R, MIGHTY, Ricsik jelenlétek persze megdobják a kedvem )
  • [DFL]vajdi
    Viták mindig vannak, mindent meg kell vitatni, mivel csak vitával lehet megyegyezni, csak ne vesszetek össze.

Dilmor-t várom (remélem fel hivta a tornatermet) És akkor kb jövö hétre eldől hogy mennyibe fog kerülni a LAN. Addig is értesitsetek akit tudtok.

Kell pár nagyobb HUB is még mindig :D Aki tud kölcsön szerezni vagy a sajátját hozni az szóljon és akkor hozza el majd.

Server gép is kell. De azt sztem én tudok szerválni. Valamelyik osztálytársamtól majd kölcsönbe. :) Vagy van egy király kis server gépem (kb 6 éves)!! Epox alaplap, 270^cerka, 32MbSD memória, videókártya is van benne: diamond viper v550 4mb, +30 MbMatrox vinyó

(valószinü ircBNC server lesz belöle)
  • repro
    de igen!!!!

engem mindenki szeret...
  • The Garrett
    mindez 2:09 kor :D
  • The Garrett
    megvolt tegnapeste :) csak a hold sütött. Szép teli!
  • [MHA]Inquisitor
    Éjszaka fél 12kor hogy sütne már a nap?
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Szerintem ne igyál anyit!A nap már rég nem süt!^.^
  • RSmart
    Petyus: nemakarok hazudni, de valamelyik sci army official szerveren!
  • fluga
    még egy valami:
    bocs, ha valakit megsértettem, nem állt szándékomban. nekem ilyen a stilusom, aki ismer az tudja, hogy sem primitiv sem bunkó sem unintelligens nem vagyok.(ugye 2rf és st6?:O))
  • Tikal #5330
    hát az komoly lehet, bár ez vmi horror lesz? Mert ugye képzeljunk el egy gömböcöt ami zabál, ja van egy ilyen magyar népmese is, szal ez le van copyrightozva, tehát hollywoodnak tejelni kell... :))))
  • Petyus_
    Lol hallottad hogy Hollywood-ban Pacman filmet terveznek?? :D Nem vicc!!

(mondjuk ha belegondolok Mortal Kombatnak sincs sokkal konolyabb sztorija és abból is film lett :D)
  • Tikal #5328
    meg a pacgirl :)
  • [DFL]_Hussars
    a legjobb játék a pacman.
  • Petyus_
    Értem én. :)
  • Petyus_
    Bridge Assault rulz! Melyik szerveren volt ez??
  • Slow
    cia mighty=))
    jol beszélsz ;))
  • Mighty
    Ficsek es Slow regi realism motoros arc.
    Meier koma is a haverom. Ne veszekedjetek pls.

Epp a napokban elesztettem fel a StrikeForce topicot, amely jatekban eme ket sraccal sokat jatszottam az egyetlen magyar SF klanban, ami meg sikeres is volt :) (http://www.clanbase.com/claninfo.php?cid=77687)

Menjetek bkv-vel!
  • fluga
    KI EMBERKEDETT? és főleg mivel? mindegy, ennek a vita értelmetlen, én azért rvsezem,mert kiábrándultam az aa:o ból. lehet hogy azért tetszik nekem az rvs,mert én semmit sem vártam tőle (illetve az 1el jáccottam és az bejött nagyon). mellesleg mondtam is, hogy nem lehet a két játékot összehasonlítani. teljesen más mindkettő. ja és a kritikát birni kell skacok. nagyon várom az e3at, hogy mit hoz az 1.7es patch, remélem sok újat és yot. Bár a teamplayt nem tudják a devek befolyásolni (vagy igen?)
  • RSmart
    Hát srácok, lehet hogy egy kis taknyos kezdö vagyok itt, de azthiszem most tapasztaltam meg igazán ennek a játéknak az igazi izét! A bridge pályán voltunk, és 9 csapattag 1 emberként játszot, igazi nagybetüs csapatban! Hát még mindig a döbbenet kerülget, még nemvolt olyan, hogy az assaulttal 7* nyertünk volna, mondjuk volt hogy hajszálon mulott! na csak ennyit akartam irni, akit zavar az ájuldozásom annak bocs!
  • Slow
    ne má'...
    nem a játékra lol-oztam, hanem ficsekre, mert
    régi ismerősöm és megörültem neki...
    AA nagyon jó játék, 1.0-al sokat játszottam, utobbi időben nem, de pont fontolgattam, hogy megen játszom vele...
    nem akartam semmi rosszat itt, úgyhogy sztem ássuk el azt a bizonyosat, ok?
    félreértetted, beszóltál, visszaszóltam...ennnnyi
    peace
  • [DFL]vajdi
    Sztem tök primitiv dolog két jatek "jobb" -ságáról vitatkozni, de föleg az hogy "védem a sajátomat és leugatom a másikat". Valakinek ez jön be valakinek az.