A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • CSUKA
    Van az a lista. Nemrég illesztette be ide valaki, amiket az AA nem szeret (futó folyamatok).

De nekem van amikor összefagy minden a gépemen. Csak AA van fent az egyik XPmen és van amikor azt játsza, hogy szó szerint szerverbetöltés közben már CE-t kapom. Meg olyan is van, amikor lövöm és az első burst ellövés után kidob a főmenübe vagy CE. Olyankor egy üres user.ini-t csinálok és azzal megyek. Elmúlik a CE. A bindeket meg utánna visszarakom max.

Nem szereti az AA a nagy lapozófájlt sem. Lehet, hogy az árnyék fekteti meg az AA-t. Faterom régi gépéből kiszedtem az ATI 9000 pro-t (128Mb,4xagp) és azzal ex nem volt CE-m. Igaz az árnyékot egy 2-3 m3-es négyzetben láttam. A 2.4 ben, ha játék közben állítod be az sf gun cuccait akkor is CE.

Mindenesetre Ist19-nek a 64 bites AMD-jén ugyanúgy van CE mint akárkinek. És a 2.5ben is van CE... legalábbis warezosan.