A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Petyus_
    Hmm nem akarok beleszólni RvS vs AAO témában én is kicsit jobban látom RvS hibáit mint a kezdeti hurráoptimizmus idején.. de kipróbáltam az Armyt.. szerintem totál más a két játék. Az AAO kicsit "túl reális" volt nekem mindig.. az RvS viszont pörgősebb sokkal. (mielőtt hülyének néznétek - próbáljátok ki az RvS-t igaz hogy "tolókocsis" sebességgel mozognak Armyhoz képest (alap gyaloglás olyan mint Armyban a guggolás), mégis gyors, izgalmas a játék. Az Army az valahogy megfontoltabb (persze ezt majd akkor lehet lemérni ha elkészül valamelyik AAO map RvS alá).

Teljesen más a kát játék hangulata.. nyilván igazad van Meier a report opció az nagyon jó lenne Ravenben is.. nemtom.. nekem az AAO-ban ott volt a törés amikor bevezették ezt a szar Honor redszert. Mindenki ment a fos amcsi szerverekre laggolni ezerrel, a "kivagyiság" erulkodott a scene-en, senki se akart Assaultnak állni a Bridge-en mindig egyedül maradtam stb. :)

AAO-nak is van rengeteg gyermekbetegsége azért.. ^.^ Ez az auth server down dolog ez ugyanolyan mint az RvS CD-Key server.. meg mindkét játékban szar a belső szerverkereső maradjunk ennyiben. 1.2 RvS-ben lesz ASE support állítólag.. igazából most fog eldőlni mi lesz az RvS-ből egy-másfél év múlva lehet belőle abszolút álmaim játéka.. vagy az Ubi Montreal bekaphatja. ^.^ A potenciál megvan benne.

Mint az AAO-ban is hogy sokat fejlődjön. Szerintem jól megfér egymás mellett a két játék.. én is összehasonlítgattam őket.. de már nem teszem mert mindkettőt szeretem és kész. Uff!

P.S. Joe: RvS-hez legalább annyi FPS skill kell mint AAO-hoz hidd el. ^.^

P.S. Meier: ha csak a ragdoll fizika miatt nem teccik AAO küldök neked hozzá reális Karma módosítást hidd el jobb mint az Army előre felvett nagyhalálai. ^.^