60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
[DFL]vajdi #5317 Ok srácok felölem vitetkozhattok, de a LAN ra mindenkit várunk szeretettel :D Majd ott jacchattok dögive'! -
#5316 huhuuu, elszaladt veletek a lo, pls hagyjátok abba :))) -
#5312 Te meg ne álnevezz mert nem áll jól! ^.^ -
#5311 Lol Meiernek ilyet szólsz hogy "öcsisajt"? ^.^ Láccik nem jártál még MOH:AA lanon. ^.^ -
#5309 Hmm nem akarok beleszólni RvS vs AAO témában én is kicsit jobban látom RvS hibáit mint a kezdeti hurráoptimizmus idején.. de kipróbáltam az Armyt.. szerintem totál más a két játék. Az AAO kicsit "túl reális" volt nekem mindig.. az RvS viszont pörgősebb sokkal. (mielőtt hülyének néznétek - próbáljátok ki az RvS-t igaz hogy "tolókocsis" sebességgel mozognak Armyhoz képest (alap gyaloglás olyan mint Armyban a guggolás), mégis gyors, izgalmas a játék. Az Army az valahogy megfontoltabb (persze ezt majd akkor lehet lemérni ha elkészül valamelyik AAO map RvS alá).
Teljesen más a kát játék hangulata.. nyilván igazad van Meier a report opció az nagyon jó lenne Ravenben is.. nemtom.. nekem az AAO-ban ott volt a törés amikor bevezették ezt a szar Honor redszert. Mindenki ment a fos amcsi szerverekre laggolni ezerrel, a "kivagyiság" erulkodott a scene-en, senki se akart Assaultnak állni a Bridge-en mindig egyedül maradtam stb. :)
AAO-nak is van rengeteg gyermekbetegsége azért.. ^.^ Ez az auth server down dolog ez ugyanolyan mint az RvS CD-Key server.. meg mindkét játékban szar a belső szerverkereső maradjunk ennyiben. 1.2 RvS-ben lesz ASE support állítólag.. igazából most fog eldőlni mi lesz az RvS-ből egy-másfél év múlva lehet belőle abszolút álmaim játéka.. vagy az Ubi Montreal bekaphatja. ^.^ A potenciál megvan benne.
Mint az AAO-ban is hogy sokat fejlődjön. Szerintem jól megfér egymás mellett a két játék.. én is összehasonlítgattam őket.. de már nem teszem mert mindkettőt szeretem és kész. Uff!
P.S. Joe: RvS-hez legalább annyi FPS skill kell mint AAO-hoz hidd el. ^.^
P.S. Meier: ha csak a ragdoll fizika miatt nem teccik AAO küldök neked hozzá reális Karma módosítást hidd el jobb mint az Army előre felvett nagyhalálai. ^.^ -
#5308 hát behalok az ilyen pélókon mint te. -
#5307 "Azon kivül, hogy én is megjelenés óta nyomom az AAO-t szerintem az RvS-t is (javaslom az RvS topik #66-os hozzászólását elolvasni) mégse mondom a topikjában, hogy lol a játék, és hamarosan az RvS rajongók AAO-zni fognak."
szóval nem mondtam.
""dehát ingyé' van, amik csináták, akkó' jó mindene": ezt senki nem mondta, vannak hibái, mégha nem is annyi mint az RvS-nek. Ráadásnak annyi pénzért amibe az RvS kerül már inkább egy olyan játékot veszek amin az 1.1-es patch javít nem ront, na ez a LoL!"
1.6os peccs irgalmatlan nagyot rontott a játékon.
"Karma: RvS-ben olyan ultra gagyi természetellenes pózokban halnak meg az emberek amiért kár volt beletenni mert kiábránditó, remélem armyban jobban meg fogják csinálni, vagy ha lesz eszük kihagyják, mint ahogy eddig is tették."
ehhez csak annyit, hogy az army 3 "halálmódja" röhejesebb SZERINTEM. remélem az armyban jobb lesz. az rvsnek egy baja van, hogy halál esetén úgy tűnik, eltűnik a gerince a karakternek.
"1vs1 (egy csapatorientált játékban): Nem egy 1vs1 dönti el kinek van igaza, ráadásnak ezért nem fogom az egyetlen magyar (a mi klánunk álltal üzemeltett) public AAO szervert kiüríteni, hogy elkenjem a szádat, annyira azért nem vagy ellenfél, de azt azért megköszönném ha Slow-t aláznád RvS-ben..."
milyen igazság ember? itt nincs igaz vagy nem igaz. itt véleméynek vannak. csak a próba kedvéért. lehet találni bármikor üres szervert.
"KicsiCsikó nagyon nem ismersz ha azt hiszed erre ugrok: lehet, hogy egyszer-egyszer hamar lekaptak de én is hamar lekaptam az ilyen kis önbizalomhiányos, bizonyitásivágytól hajtott, nagyszáju pubikat mint te :-P"
Ne kicsicsikózzál öcsisajt mert én sem sértegettelek. ha ennyire komolyan veszel egy JÁTÉKOT, az a te bajod. egyébként mit kellene bizonyítanom és kinek?
Mellesleg valószínűleg én örülnék a legjobban, ha az army visszatérne a normális kerékvágásba lövészet, stb terén. a csapajátékról pedig annyit, hogy amikor utoljára játszottam vele, próbáltam az embereket forszírozni arra, hogy alkossunk vmi egységet, de egy árva darab ember sem akart normálisan hozzáálni a dologhoz, pedig volt 63as honorú is, de az is ment előre és vadászott a 83as honorúra (aki rendre lelőtte).
és azt sem hiszem, hogy belerondítás lenne az írásom, mert a szöveg "AA:O related" volt. -
#5306 ez mekkora!!!! van még remény a normális játékra ugylátom! -
#5305 minek neked Teamwork ha 1 vs 1 et akarsz nyomni szájhős? -
#5304 Hehe, ez jó!!! -
#5303 A tegnapi játékra visszatérve: Egyik körben RT-n megmaradt a fejem felett az ejtőernyő (tudom: fujj bug!) ezért nem volt fegyverem és így mászkáltam a pályán, bárhonnan kiszúrhattak. 2 srác mellém állt kisérőnek és sorban szedték le a könnyü prédára ácsingózó opforokat. Ráadásnak vagy 5-6 embernek kellett modelt állnom screenshot készítéshez mert annyira extrém volt a helyzet. Még így is hoztuk a kört, hogy én csak a bodyguardjaimmal császkáltam keresztül kasul a mappon azokhoz, akiknek screenshot kellett.
Ma ezt a 2 levelet kaptam a mellékelt képekkel:
"Hey Meier
I played with u yesterday on homelan 54 east.
I've got some nice pictures for u :D
Hope to cya some times
J***R***U "
És a másik (ez nem tudom mit jelent):
"Die Dateien wurden als Anhang eingefügt und können jetzt mit dieser Nachricht gesendet werden."
Katt a képre a nagyobb verzióért:
-
#5302 -
[DFL]vajdi #5300 Tudja valaki pontosan hogy mennyi egy leased server havidija??? én ugy hallottam hogy $40 -
#5299 MAximalisan igazat adok Meiernek.
A RS minden, mondom MINDEN téren alulmarad az AAO mögött!!
Gyakorlatilag nem tudom hogy meri valaki összehasonlitani a két játékot?!!
Az RS egy tipikusan koca fps, koca fps playereknek. Az AAO pegid egy totálisan kidolgozott taktikai FPS. Egyszerüen nem egy kategoria! Olyan mintha egy Több oscar dijat nyert klasszikus és világszerte elismert filmet hason, egy brazil szappanoperával hasonlitanánk össze!
Minden esélyt megadtam a Raven Shieldnek, 4-szer töltöttem le az egyik cd-t mert mindig hibás lett! Csak azért hogy kiprobálhassam! Olyan szinten csalodás volt a dolog, hogy leirhatatlan!
Viszont mive ltiszteletben tartottam azt, hogy soksaknak tetszik, igy nem mentem be a saját topicjába, és egy kurva szot sem szoltam rola inkabb! Ellenben az RS fanokkal akik még a Vietcong forumban is megjelentek, és 10 perces játéktapsztalat utan lehordtak a sarga földig, és ezt természetesen a játék saját forumában.
Az AAO nem szorul arra hogy barki megporbalja elhinteni milyen jo jatek, mivel ez tény.
Az RS meg olyan amilyen, aki játszik vele és szereti, az ö dolga, de fölösleges, és elég inkorrekt dolog másik játék forumában flémet kezdeni róla, és szájkarate tudomanyokat itt mutatni meg!
-
[DFL]vajdi #5298 Most van 15 új játékom kábé de még egyiket se raktam fel. Mer csak ezzel az egyel jaccok ha jáccok :P
Ezek a multiplayer jatekok azér jók mert tök jó közösség meg minden, meg fejlesztik folyamatosan mindig uj dolgok vannak benne, érdemes várni hogy mi lesz az új patchben.
Amugysem az volt a lényege Army Opsnak hogy egy bugmentes listaelső jatekot csináljanak, hanem hogy toborozzák az amcsi hadseregbe a katonákat ;] -
[DFL]vajdi #5297 bizony -
#5295 Tikal igaz jobban rá vannak az emberek kényszeritve de mégis ramboznak tehgnap nyomtam egy kicsit és le se szarták a SSGT paranscait és taktikai kérelmét igy 2 en játszottunk 8 bol csapatszerüen.. :( kiábránditó.
Armyiban is csak "klánozásal" volt csapatjáték. -
#5292 Karma lesz armyban is, és szerintem jobb is lesz :))) -
#5291 Szerintem azért army javára szoljon hogy nincs véletlen sebzés, jok az emberek animácioja, meg nem rusholos mint az rvs...
"aki raven shieldben megtanul lőni, annak armyban 100as lesz a honorja 2 nap alatt."
Ezzel nem értek egyet, ellenkezőjét tapasztaltam, egy rvs mes után mentem armyzni, majd mikor meglőttem a muksot és nem halt meg tiszta idegbeteg lettem, aztán rájöttem hogy hoppá itt nem a véletlen sebzés megy, meg láb fejen lőlek meghalsz dolog....
Egy kicsit mintha tényleg pontosabbak lennének a fegyverek, de ez az rvs-ben is igy lenne ha jobban sikerült volna, mivel ott csak azért nem pontos a lövésed olykor mert szar a game...
Csapatjáték nem jellemzo rvs-re, csak akkor ha klánban nyomjuk ( de még akkor sem mindig
), viszont armyban jobban rá van az ember utalva hogy teamben menjen, és ezért nagyobb a valoszinusége hogy joarcokkal tudsz játszani... RvS-ben mindenki a fragre megy, a példákat szerintem nem kell sorolni...
Üdv! -
#5290 Csak nem a két lemezes csodára gondolsz?
Azt én is megnézném..... -
#5288 És még én voltam a rossz hogy mondtam ne adják ki hanem dolgozzanak vele :) Soma majd mutatok neked egy Bugtalan játékot :)
Flugának meg igaza van alapbol nicns csapatjáték csak ha valamilyen "klán" ba jáétszol és ez kiborito. Igaz egy játékot bármely agatlan el tud rontani. Sajnos RS ben meg a RUsholás is nyerö :(
Én szeretem az armyt jo kis game... de tul sok hiba került bele.. :(( Somának igaza van nem lehet a két játékot összehasonlitani mindkettö szorakoztat egy ideig :) Fluga én kiállok veled 1 vs 1 ben :) Armyban :) CS2 én tuti nem fogom játszani igy ez a hiszti nincs :) de a DOD 4 kijöhetne már :) M3 ha van kedved szedj össze egy csapatot és jövünk mi is :) és nyomhatjuk egymás ellen ez lenne a legjobb nem 1 vs 1 :) -
fluga@school #5287 ja és m3 bármikor várlak akár 1vs1 ellen armyban is akár:)) -
#5286 minaddig=mindaddig -
#5285 Én is rendszeresen játszottam az Armyval, minaddig, amíg ki nem jött a sokat várt 1.6-os patch. Szvsz több bugot tartalmaz ez, mint amennyit kijavítottak vele. Inkább dolgoztak volna vele még egy kicsit (legfeljebb mi felvágtuk volna az ereinket a sok várakozástól), és egy kiforrottabb verziót adtak volna ki! Ez így azonban szerintem kiábrándító...
A két játékot (AA:O vs RvS) szerintem is felelőtlenség összehasonlítani...
Én is inkább Ravenezek: ebben is vannak hibák (mutasson valaki egy tökéletes játékot!!!), de még mindig élvezetesebb és számomra játszhatóbb, mint az 1.6-os Army. -
#5284 ki mondta, hogy előrelépés?
he?
banyek..
és léccci ne minősítgess, nemtod mennyit játszottak és mivel, ok? ...
... és nonreg vagy =))) -
#5283 meg azért nézd csak meg azt a grafikát jobban...tudod pl karma azért csodákra képes...(armyban viszont a karakterek animációja jobb).
úgyláccik m3-t nagyon haamr lekapták rvsben -
#5282 prószálj megy egyszer a földön fekve lőni, ja és mellesleg az itt felsoroltak nem csak az én véleményemet tükrözik. dehát ingyé' van, amik csináták, akkó' jó mindene.
mellesleg én a játék tavaly nyári megjelenése óta nyomtam úgyhogy van "némi" viszonyítási alapom a múltat tekintve. nem ilyen volt. -
xunil #5281 100 honor 2 nap alatt? akko megyek RvS-ezni egy kicsit. bár elöször nem volt szimpi, hogy terminetor modjára millió+1 fegyver közül válogathatok, de a 100 honor, megéri elviselni
de komolyan. szerintem az a normális, hogy mindenkinek más az izlése, kinek a pap, kinek a papné... de ez az AAO forum, és bármi is volt a szándékod, sok ember ezt kötözködésnek érzi.
u.i.: egyébként egyetértek M3I3R-al, a hivatalos szervereken lehet találni nagyon jó kis gamekat, bár néha nem könnyü -
#5279 már azé ezzel pont vitatkoznék. két okból is. 1. a két gamma azt leszámítva, hogy multi fps teljesen más. 2. aki raven shieldben megtanul lőni, annak armyban 100as lesz a honorja 2 nap alatt. én személy szerint azért nem armyzom, mert az olyan nagyon várt 1.6os patchel el i baszták az egészet úgy ahogy van. a másik, hogy nulla, azaz nulla teamwork van, mindenki megy előre mint az ökör. a másik, hogy a fegyverek olyan rohadt pontosak lettek, mintha legalábbis az m4es egy m82es lenne. szóval remélem az 1.7esben kijavítják ezt és visszaáll a régi dolog (ha vörös vagy és fexel, akkor a célzást jelző skála még TELJESEN zöldben, van 1,5ben meg a felét sem érte el pölö.) ja és ráadásul hemzsegnek a csiterek. remélem lesz vmi változás, mert ennek rossz lesz a vége, de legalábbis egy CS 2. -
#5277 SLOW mi van a hgssel? ide irsz baze de rvs fórumba nem? te dupla áruló nemelég,hogy greenben nyomod.... -
#5276 hali mind!
fics te már aa?
lol akkor nemsokára jösz RvS ;)) -
[DFL]vajdi #5275 DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!!
DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!!
DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!!
DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!! DILMOR!!!!!!
Izé adok majd egy telefonszámot, és fel kell hivnod!!!! ;] mer le kell beszélni a tornatermet. -
[DFL]vajdi #5273 A sulinak van egy gépterme ott van egy 16 os HUB. Meg majd még szerzünk valahonnan ;] -
#5271 Ujpesten lakom. A gond szerintem a gepek, monitorok szallitasaval lesz. Nekem pl. 21-es a moncsim... -
[DFL]vajdi #5269 Ma beszáltam egy kicsit cs lanba suliban (elöször jaccottam) Sztem nem olyan nagy szám az a jatek. szerintem aao sokkal összetettebb gama. -
[DFL]vajdi #5268 Már csak Dilmor kéne a chatre. -
[DFL]vajdi #5267 Mighty merre laksz? mert ha bpen, akkor egy páran még vannak onnan, ha meg nem akkor is valakinek biztos útba esel :P
-
#5261 Addigra remelem elkeszul valamelyik realmod ut2k3 ala. Szerepjatekra jo lesz az NWN! (vagy SW:G, ha megjelenik)
Nem mondom magamat biztosra, de elkepzelheto. Mar csak egy gond van... nuku auto :( -
[DFL]vajdi #5260 A lan idöpontja: Június 27, 28, 29 (péntek szombat vasárnap) Nah lehet mondani kinek nem jó. és akkor már váltok is :DD (a termet mindig ki lehet bérelni) én egész júliusban nem érek rá.
Kérek 5leteket, hogy mi legyen a másik game amivel jaccunk.
Pl. MoH, CS, Quake, esetleg valami szerepjáték, vagy UT2003 (!) , Battlefield, Diablo2 ( :DD )
vagy akármi. Ötleteket mondjatok és akkor majd eldől. :)
-
#5259 Köszönöm mindekinek a hasznos infókat asszem marad a ti200-as megoldás (Pusztán anyagi okokból)