A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • fluga
    "Azon kivül, hogy én is megjelenés óta nyomom az AAO-t szerintem az RvS-t is (javaslom az RvS topik #66-os hozzászólását elolvasni) mégse mondom a topikjában, hogy lol a játék, és hamarosan az RvS rajongók AAO-zni fognak."

szóval nem mondtam.

""dehát ingyé' van, amik csináták, akkó' jó mindene": ezt senki nem mondta, vannak hibái, mégha nem is annyi mint az RvS-nek. Ráadásnak annyi pénzért amibe az RvS kerül már inkább egy olyan játékot veszek amin az 1.1-es patch javít nem ront, na ez a LoL!"

1.6os peccs irgalmatlan nagyot rontott a játékon.

"Karma: RvS-ben olyan ultra gagyi természetellenes pózokban halnak meg az emberek amiért kár volt beletenni mert kiábránditó, remélem armyban jobban meg fogják csinálni, vagy ha lesz eszük kihagyják, mint ahogy eddig is tették."

ehhez csak annyit, hogy az army 3 "halálmódja" röhejesebb SZERINTEM. remélem az armyban jobb lesz. az rvsnek egy baja van, hogy halál esetén úgy tűnik, eltűnik a gerince a karakternek.

"1vs1 (egy csapatorientált játékban): Nem egy 1vs1 dönti el kinek van igaza, ráadásnak ezért nem fogom az egyetlen magyar (a mi klánunk álltal üzemeltett) public AAO szervert kiüríteni, hogy elkenjem a szádat, annyira azért nem vagy ellenfél, de azt azért megköszönném ha Slow-t aláznád RvS-ben..."

milyen igazság ember? itt nincs igaz vagy nem igaz. itt véleméynek vannak. csak a próba kedvéért. lehet találni bármikor üres szervert.

"KicsiCsikó nagyon nem ismersz ha azt hiszed erre ugrok: lehet, hogy egyszer-egyszer hamar lekaptak de én is hamar lekaptam az ilyen kis önbizalomhiányos, bizonyitásivágytól hajtott, nagyszáju pubikat mint te :-P"

Ne kicsicsikózzál öcsisajt mert én sem sértegettelek. ha ennyire komolyan veszel egy JÁTÉKOT, az a te bajod. egyébként mit kellene bizonyítanom és kinek?

Mellesleg valószínűleg én örülnék a legjobban, ha az army visszatérne a normális kerékvágásba lövészet, stb terén. a csapajátékról pedig annyit, hogy amikor utoljára játszottam vele, próbáltam az embereket forszírozni arra, hogy alkossunk vmi egységet, de egy árva darab ember sem akart normálisan hozzáálni a dologhoz, pedig volt 63as honorú is, de az is ment előre és vadászott a 83as honorúra (aki rendre lelőtte).

és azt sem hiszem, hogy belerondítás lenne az írásom, mert a szöveg "AA:O related" volt.