A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • G. Joe
    MAximalisan igazat adok Meiernek.
    A RS minden, mondom MINDEN téren alulmarad az AAO mögött!!
    Gyakorlatilag nem tudom hogy meri valaki összehasonlitani a két játékot?!!
    Az RS egy tipikusan koca fps, koca fps playereknek. Az AAO pegid egy totálisan kidolgozott taktikai FPS. Egyszerüen nem egy kategoria! Olyan mintha egy Több oscar dijat nyert klasszikus és világszerte elismert filmet hason, egy brazil szappanoperával hasonlitanánk össze!
    Minden esélyt megadtam a Raven Shieldnek, 4-szer töltöttem le az egyik cd-t mert mindig hibás lett! Csak azért hogy kiprobálhassam! Olyan szinten csalodás volt a dolog, hogy leirhatatlan!
    Viszont mive ltiszteletben tartottam azt, hogy soksaknak tetszik, igy nem mentem be a saját topicjába, és egy kurva szot sem szoltam rola inkabb! Ellenben az RS fanokkal akik még a Vietcong forumban is megjelentek, és 10 perces játéktapsztalat utan lehordtak a sarga földig, és ezt természetesen a játék saját forumában.

Az AAO nem szorul arra hogy barki megporbalja elhinteni milyen jo jatek, mivel ez tény.

Az RS meg olyan amilyen, aki játszik vele és szereti, az ö dolga, de fölösleges, és elég inkorrekt dolog másik játék forumában flémet kezdeni róla, és szájkarate tudomanyokat itt mutatni meg!