A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tikal #5291
    Szerintem azért army javára szoljon hogy nincs véletlen sebzés, jok az emberek animácioja, meg nem rusholos mint az rvs...

"aki raven shieldben megtanul lőni, annak armyban 100as lesz a honorja 2 nap alatt."
    Ezzel nem értek egyet, ellenkezőjét tapasztaltam, egy rvs mes után mentem armyzni, majd mikor meglőttem a muksot és nem halt meg tiszta idegbeteg lettem, aztán rájöttem hogy hoppá itt nem a véletlen sebzés megy, meg láb fejen lőlek meghalsz dolog....

Egy kicsit mintha tényleg pontosabbak lennének a fegyverek, de ez az rvs-ben is igy lenne ha jobban sikerült volna, mivel ott csak azért nem pontos a lövésed olykor mert szar a game...

Csapatjáték nem jellemzo rvs-re, csak akkor ha klánban nyomjuk ( de még akkor sem mindig
    ), viszont armyban jobban rá van az ember utalva hogy teamben menjen, és ezért nagyobb a valoszinusége hogy joarcokkal tudsz játszani... RvS-ben mindenki a fragre megy, a példákat szerintem nem kell sorolni...

Üdv!